Danko: Protiruské sankcie nemajú žiadny význam, Západ v Rusku veselo obchoduje (VIDEO)
14 | 06 | 2021 I Jozef Uhlarik

Šéf národniarov Andrej Danko sa vybral do Petrohradu na úvodný zápas našej futbalovej reprezentácie na majstrovstvách Európy. Nuž a nebol by to on aby nespravil nejaké video. V tom najnovšom dokumentuje, že naše protiruské sankcie sú nezmysel.


Európska únia zaviedla proti Rusku ekonomické sankcie, ktoré ale podľa Danko mnohé západné štáty vôbec nedodržiavajú. Tým nás ale oberajú o biznis a peniaze, ktoré teraz určite potrebujeme. Vo videu poukazuje na to, že v Rusku boli nedávno aj ministri Korčok a Sulík, no veľa tam toho nevybavili.
Vy vyrábajte a my budeme predávať!

Danko hneď v úvode videa uisťuje, že na každej úrovni bude tlmočiť pozdravy od Slovákov, ktorí si želajú normálne vzťahy s Ruskou federáciou. „Verím, že prvý zápas vyhráme a už sa v utorok teším do Moskvy. Verím, že sankcie nemajú žiadny význam,“ hovorí šéf národniarov s dodáva, že keď tam vidí tie obrovské investície západných spoločností, keď vidí to obrovské množstvo ľudí zo západných štátov je presvedčený, že Západ nás niekedy umelo tlačí do konfliktu, aby oni potichu obchodovali.



„Tak mi to raz povedal i jeden nemenovaný západný predstaviteľ. Vy vyrábajte a my budeme predávať. Verím, že sa to zmení a Slovensko bude opäť zvrchovaný a suverénny štát,“ konštatuje na záver videa Andrej Danko.

Danko sa musel zblázniť: Velebí Maďarov a ich vládu, ba na Slovensku chce mať to isté, čo je tam! (VIDEO)
Vety, ktoré vyslovil šéf národniarov Andrej Danko, musia jeho predchodcovi Jánovi Slotovi zježiť všetky chlpy na tele. Veď kto to kedy videl, aby predseda SNS chválil maďarských vládnych predstaviteľ? Ba dokonca nám ich dával za... Čítať ďalej
07 | 06 | 2021 | Jozef Uhlarik