Soročinová a Nagy z kandidátky Vlasť sa pustili verejne do Harabina. To sa mu nebude ľahko čítať!  
12 | 06 | 2021 I Aneta Leitmanová

Monika Sofia Soročinová sa na sociálnej sieti pochválila, ako si bola zatrénovať so svetovou špičkou v streľbe. Pod statusom sa rozprúdila diskusia. S ďalším kandidátom Vlasti Ernestom Nagyom si pri hodnotení Štefana Harabina nedávali servítku pred ústa.



Soročinová a Nagy - dvaja kandidáti za Vlasť

Monika Sofia Soročinová sa na sociálnej sieti pochválila, ako si bola zatrénovať so svetovou špičkou v streľbe. „Dnes som mala možnosť zúčastniť sa streleckého tréningu zameraného na dynamickú streľbu s mojim veľmi dobrým kamarátom Ernestom Nagyom. Je to úradujúci majster sveta v puške podľa pravidiel IPSC, ale primárne jeho dominantnou zbraňou je krátka zbraň - pištoľ. Práve pištoľový tréning sme dnes spolu absolvovali,“ pochválila sa nádejná slovenská politička.

Pod príspevkom sa strhla debata aj o ich kandidatúre. Obaja, Monika Soročinová aj inštruktor streľby a úradujúci majster sveta v puške podľa pravidiel IPSC Ernest Nagy boli kandidátmi za stranu Vlasť a vyjadrili sa k Štefanovi Harabinovi. A nešetrili ho. Obaja boli pritom na kandidátke do NR SR na vysokých pozíciách.

Redaktor portálu Refresher chcel uraziť Harabina, poslal drzé otázky. Odpoveď ho určite schladila 
Redaktor Refreshera chcel uraziť Š. Harabina. Poslal mu drzý email s otázkami. Vraj píše článok o konšpirátoroch... Harabin sa nedal vyviesť z miery. Čelkovi odpísal, že zásadne neklame a preto vyhráva všetky súdne spory. Čítať ďalej
09 | 06 | 2021 | Petra Demková

Vznikne Nová vlasť

Všetko to začal akýsi Branislav, ktorý pod príspevkom reagoval: „Tak dúfam, že spolu zakotvíte aj v strane Naša Vlasť,“ napísal. Naša vlasť má byť nový subjekt, v ktorom sa má objaviť staro-nový líder Harabin. Prvý na to zareagoval Nagy: „Jasne som sa vyjadril aj pánovi doktorovi, že v NV (Novej vlasti) určite nezakotvím!"

Soročinová sa potom chytila tiež a dodala: „(Naša) Vlasť je síce pekný názov, ale tým sa to začína, aj končí. Popálili sme sa, poučili sme sa a verím, že do budúcnosti sa tie negatívne spomienky postupne vytratia a ostanú len tie pozitívne, ako aj dobrí a milí ľudia, ktorých sme počas tohto projektu spoznali a stali sa našimi priateľmi.“
Zdá sa, že špinou je Štefan Harabin

Branislav sa nedal odbiť a odpísal: „Podľa mňa je Naša Vlasť očistená Vlasť, od tej špiny ktorá vo Vlasti bola. Takže ak ešte nie ste na KP pripravení, tak by som bol rád, keby ste to prestali vzdávať, lebo iba tá špina vás popálila. Inak bolo všetko OK. Snáď ajlLíder teda sa poučil. Inak to bolo všetko krásne a v rámci demokratického systému,“ dodal.

Soročinová ho však okamžite vyvádza z omylu: „S tým očistením, žiaľ, sa veľmi mýlite, ale keďže nie je slušné takzvane prepierať špinavé prádlo na verejnosti, nebudem tu rozvádzať detaily. Problémy identifikované boli a je zjavné, že neboli odstránené. Práve naopak, len prehodené pod nový projekt s vytúningovaným názvom. Váš názor vám neberiem, ja som sa poučila dostatočne a opäť sa pre mňa potvrdilo staré známe - za dobrotu na žobrotu,“ dodala mladá politička.

Harabinove dcéry mali promócie. Oslávili to ako sa patrí. Ignorovali neústavné nariadenia hygienika!
Štefan Harabin s rodinou si nenechali pokaziť významnú rodinnú udalosť. Obe jeho dcéry nedávno skončili vysokoškolské štúdium s vyznamenaniami. Mali promócie a oslávili ich, ako sa na slobodných ľudí patrí. Čítať ďalej
08 | 06 | 2021 | Petra Demková