Blaha: "Potrebujeme vládu, čo sa postaví za práva Slovákov! Ani sa nenazdáme a budú tu migračné kvóty"
10 | 06 | 2021 I Diana Zaťková

Nemecký minister zahraničných vecí vo vzťahu k rozhodovaniu v EÚ najnovšie tvrdí, že vraj treba zrušiť právo veta malých štátov. "Nemecko valcuje! Matovičových šaškov uvaria ako žaby - potrebujeme vládu, ktorá sa vie postaviť za práva Slovákov. Ináč sa ani nenazdáme a - nebudeme," varuje poslanec parlamentu za Smer-SD Ľuboš Blaha vo svojom statuse na sociálnej sieti.


"Všimnite si, čo najnovšie tvrdí nemecký minister zahraničných vecí vo vzťahu k rozhodovaniu v EÚ - vraj treba zrušiť právo veta malých štátov. Vraj malé štáty brzdia Európsku úniu," píše Blaha. Dodáva, že sa dláždi cesta pre to, aby nás úplne pohltili. Ani sa nenazdáme a budú tu migračné kvóty.



Partizáni sa v hrobe obracajú

Nemci si myslia, že je demokratickejšie, keď 80 miliónov má viac rozhodovacej sily ako 5 a pol milióna Slovákov. "Čiže nás budú ovládať Nemci a my máme byť šťastím bez seba. Tí, čo bojovali za našu slobodu v druhej svetovej vojne, sa musia v hrobe obracať," zamýšľa sa smerák.





Podľa Blahu skončíme ako Nové Mexiko v USA. Odtrhli, skolonizovali, pohltili. "Takto isto chceli uchmatnúť aj Kubu. Aj vtedy tvrdili, že v Amerike jej bude lepšie. Ale vlastenci ako Fidel či Che povstali za národnú suverenitu. A odolali," dodáva.


Chmelár: Migračná kríza v Európe? Riešením nie je pustiť ich sem, ale okamžite zastaviť vojny, dodávky zbraní...
"Dlhodobo presadzujem, že riešením nie je pustiť ich sem, ale okamžite zastaviť vojny na Blízkom východe a v severnej Afrike. Ihneď zastaviť dodávky zbraní do týchto oblastí. Urýchlene investovať do sociálnej, ekonomickej a environmentálnej... Čítať ďalej
10 | 06 | 2021 | Gabriela Fedičová






 Ani sa nenazdáme a - nebudeme!


Poslanec verí, že aj u nás sa nájdu takí, čo budú chcieť našu slobodu predať za misu šošovice. "Heger s Korčokom a Čaputovou ešte aj našu zástavu premenia na čierno-zlato-červenú. Deutschland über alles.



Ani sa nenazdáme a - nebudeme."




No podľa Blahu je ešte šanca sa proti tomu postaviť. Len Slovensko potrebuje novú vládu. To je podľa neho posledná nádej. "Matovičových šaškov uvaria ako žaby - potrebujeme vládu, ktorá sa vie postaviť za práva Slovákov. Za práva našich detí," uzavrel poslanec.


Anton Hrnko: Zúfalci slovenskej politiky trápne leštia kľučky v Budapešti
Táto karta už je nesmierne ošúchaná. Už takmer nevidno ani jej hodnotu. Iba hlupáci, avanturisti a neobmedzení egoisti si myslia, že koketovanie s Orbánom, Szijjártom alebo aspoň s maďarskou menšinou na Slovensku im prinesie tak potrebné hlasy pre... Čítať ďalej
10 | 06 | 2021 | Ivan Brožík