Týždeň Judity Laššákovej: Jednoduchá Zuzana, mučenie väzbou aj klinický experiment s očkovaním
07 | 06 | 2021 I René Skalný

Judita Laššáková je známou popularizátorkou práva. Vo svojom najnovšom prehľade na sociálnej sieti zhrnula najaktuálnejšie udalosti týždňa. A ako býva zvykom, rázna právnička si servítku si pred ústa ani tentoraz nedávala.


Laššáková hneď na úvod okomentovala osud bývalej strany prezidenta Kisku: "Mnohí sú užasnutí z toho, že sa rozpadá strana Za ľudí. Musím sa priznať, že to sledujem s pukancami. Neexistuje lepší politický kabaret ako pohľad na posledné záchvevy niečoho, čo sa už narodilo ako mrcina.

Veľkohubé slogany pred voľbami 2020 ako verím Kiskovi, dnes už nikto nepripomína. Asi už ´zavnímali´, že viera patrí do kostola, nie do politiky." Dodáva právnička.

Chmelár: Nikto neurobil prezidentský úrad takým zbytočným ako Zuzana Čaputová
Na prezidentku Zuzanu Čaputovú sa v poslednom čase sype čoraz viac kritiky. Je síce stále najdôveryhodnejším politikom u nás, lenže... Do kritiky hlavy štátu sa pustil v statuse na sociálnej sieti aj politický analytik Eduard... Čítať ďalej
12 | 05 | 2021 | Jozef Uhlárik

Jednoduchá Zuzana

Laššáková nešetrila ani úradujúcu hlavu štátu. "Zuzanu Čaputovú začínajú niektorí kritizovať. Síce opatrne, ale je nás stále viac. K jej úžasným mentálnym cvičeniam a k jej pochybným činom sa vyjadrím v Dopoludní na portáli Infovojna v utorok (8. 6. 2021. pozn. red. HD)

Asi už neobstojí tvrdenie, že niečo tak hlúpe ako je Remišová, sa rodí raz za generáciu. V osobe pani prezidentky má pani ministerka veľkú konkurenciu."
Zneužívanie väzobného stíhania

"Na internete sa objavujú satirické obrázky, znázorňujúce plány policajných zložiek na zadržanie ďalších osôb. Tlak, ktorý vznikol po tom, čo vzali do väzby Pčolinského, zdá sa, niekomu prináša osoh.

Na Slovensku totiž nestačilo, že vo väzbe zomrel bývalý prezident PZ generál Milan Lučanský, že Ústavný súd SR zrušil po 20 mesiacoch väzbu advokáta Ribára! Do väzby sa musel dostať náš človek, aby sa spojili nespojiteľní!

Na hanbu, ktorú sme zažili po smrti Lučanského, sa už zabudlo. Bolo treba rozohrať iné hry! Zdá sa, že sa vyplácajú." Pripomína Laššáková.

Ústavný súd sa postavil proti Kolíkovej inkvizícii: Bude "mučenie" väzbou zakázané?
Už dlhšie sa hovorí o tom, že štát zneužíva väzobné stíhanie na zastrašovanie, nátlak, či dokonca týranie záujmových osôb. Nebezpečná svojvôľa v podaní niektorých policajtov a prokurátorov sa však konečne ukazuje v plnej nahote! Ústavný súd... Čítať ďalej
17 | 05 | 2021 | René Skalný

Problémový zákon

"Poslanci NR SR schválili slovenský protipandemický zákon. Gratulujem. Takýto zákon tu už mal byť dávno. Problém je jeho obsah. Uvidíme, či a kto ho napadne na ústavnom súde. Niežeby to bola záruka hocičoho! Ale k tomu tiež viac v utorok…" Dodáva trochu tajnostkársky rozhlasová komentátorka.
Na kultúru nemáme, na zbrojenie áno!

Ďalej upozorňuje: "Matica Slovenská sa nejako stratila z rozpočtu, zato sa nám podarilo nakúpiť vojenskú techniku. Tiež dobré! Veď nemusíme plniť 2-percentný záväzok voči NATO, stačí nakupovať z USA."
Očkovanie ako celoplošný experiment

"Sputnik V hnije ďalej v skladoch. Niet sa čo diviť! Niežeby ktorákoľvek vakcína dostala povolenie od EMA. Stále sa pohybujeme v rovine podmienečného schválenia.

Mňa by celkom zaujímalo, ako je to s plnením zo životných poistiek?! Budú sa vyplácať plnenia, ak sa poistenec zúčastnil experimentu a jeho smrť bude neskôr kvalifikovaná ako dôsledok úmrtia po očkovaní v experimente?

Možno vlády vyhlásia tieto šialenosti za experiment, aby poisťovne nemuseli vyplácať poistné udalosti, teda smrť. Jáááj, argument všetkých argumentov „to by neurobili“ práve teraz prichádza na scénu, všakáno?!

Len taká malá poznámka: V histórii sa ešte asi nestalo, aby vlády podržali banky, všakže?! Či podržali?" Uzatvára prehľad týždňa Judita Laššáková.

Belousovová: Heger chce platiť ľuďom za očkovanie. Platí sa akurát dobrovoľníkom za testovanie experimentálnych liekov!
Na Slovensku naplno zúri vakcinačná propaganda. Úradujúci premiér sa nedávno dokonca nechal počuť, že ľuďom, ktorí sa nechajú zaočkovať, štát bude platiť. Ide tu ešte vôbec o zdravie obyvateľstva, alebo akýsi zvrátený klinický experiment? Pýta sa... Čítať ďalej
06 | 06 | 2021 | René Skalný