Chmelár totálne vysmial Uhríka: Kotlebovci nevedeli trafiť na správny Kriváň a exkotlebovci nevedia trafiť do parlamentu!
06 | 06 | 2021 I René Skalný

O Eduardovi Chmelárovi, je známe, že má slovenské dejiny v malíčku. Milan Uhrík sa naopak preslávil vetou o tom, že "nie je historik." Líder staro-nového hnutia Republika svojej povesti nezostal nič dlžný. A Chmelár si na sociálnej sieti zgustol. Takéto medzery v poznaní majú takzvané "národné sily"?


"Kotlebovci nevedeli trafiť na správny Kriváň a exkotlebovci nevedia trafiť do správneho parlamentu." Začína trochu tajuplne svoj komentár na sociálnej sieti Eduard Chmelár.

"Europoslanec Milan Uhrík dnes v TA3 na otázku, prečo sedí v Európskom parlamente v Bruseli, keď ho chce zrušiť, odpovedal, že aj Ľudovít Štúr musel chodiť do Uhorského parlamentu do Budapešti." Vysvetľuje historik a vysokoškolský pedagóg.

"Pre informáciu lídra strany Republika: Uhorský snem sídlil v rokoch 1847 - 48, keď bol Ľudovít Štúr jeho poslancom, v Bratislave (v budove dnešnej Univerzitnej knižnice na Michalskej ulici).

Budapešť dokonca v tom čase ešte neexistovala, boli dve mestá Budín a Pešť. A mňa neprestáva fascinovať, aké medzery v poznaní Slovenska a jeho dejín majú tí, ktorí si hovoria "národné sily". Uzatvára s istou dávkou uštipačnosti Eduard Chmelár.

Európska komisia si robí posmech z Uhríka a komunikuje na úrovni FB stránky "Zomri"
Zastúpenie Európskej komisie na Slovensku volí svojský štýl prezentácie. Vo svojej oficiálnej komunikácii využíva prízemný humor a primitívne narážky na Milana Uhríka. Kam až siaha arogancia euro-úradníkov? Čítať ďalej
04 | 06 | 2021 | René Skalný