Šialenstvo ministra financií dosahuje na intelektuálnu hĺbku politiky čínskeho vodcu Teng Siao-pchinga
02 | 05 | 2021 I Ivan Brožík

Plagiátor či génius? Matovič si z ničoho nič zobral za predlohu čínsku politiku jedného dieťaťa a obrátil ju hore nohami. Neprekáža mu Tengov marxizmus ani spôsob narábania s ľudskými právami v Číne. A ľudské práva, dôstojnosť a nediskriminácia občanov ho zjavne nezaujíma ani na Slovensku. (Ivan Brožík)


"Milujte sa a množte sa." Výrok či citát, ktorí mnohí náboženskí fanatici vnucujú Biblii, sa hodí skôr k Janovi Husovi: "Milujte se, pravdy každému přejte". Má ho aj na podstavci svojho pomníka na Staromestskom námestí v Prahe. To sa však zjavne nehodí do krámu Igorovi Matovičovi. Najmä tá druhá časť citátu o pravde. A tak nám minister všetkého adresuje - "milujte sa a množte sa". Matovič očividne obdivuje vlastné štátnictvo, ale na rozdiel od majstra Jana Husa nie je ani kazateľ a už zďaleka nie je národný hrdina a nikdy ním nebude. Jednoducho nemôže byť.
Inšpirovaný ľudskými právami Číny

Zas tu máme Matovičom niečo odpísané, čo vydáva za svoj geniálny nápad. Pre plagiovanie tak typické! Ide "iba" o politiku čínskeho diktátorského vodcu a marxistu Teng Siao-pchinga. Všeminister si položil na stôl Tengovu politiku jedného dieťaťa (mimochodom, v Číne si vyžiadala desaťtisíce vrážd narodených a aj nenarodených detí a množstvo iných zverstiev na nich páchaných), dokument obrátil naruby a heuréka! Máme tu politiku mnohodetnosti. A spasíme ňou slovenskú demografiu. A štátny rozpočet, BTW.

Mazurek Matovičovi: Zruinovali ste štát, zničili ste spravodlivosť, pošliapali ústavu a z ľudí urobili otrokov
Milan Mazurek stihol v dvojminútovej faktickej poznámke zhrnúť Igorovi Matovičovi všetko, čo jeho vláda za rok vlády. A málo toho nebolo. Mazurek reagoval na chvastúnske vystúpenie bývalého premiéra v pléne, kde sa Matovič chválil úspechmi.... Čítať ďalej
01 | 05 | 2021 | Petra Demková

Slovenský pseudodemokrat Teng Siao-Matovič

Je to jednoduché - na každé dieťa prídavok 200 eur. Mnohodetné rodiny veriacich zajasajú. Veď z nich je takmer každá vo fanklube Igora Matoviča (veľmi rád by som sa mýlil) a vernosť si treba zaplatiť. A hlavne, v atmosfére predčasných volieb na spadnutie si aj predplatiť. Päť detí? Tisícka eur mesačne. Desať detí? Dve tisícky! To bude v niektorých lokalitách Slovenska radosti, satelitov, mobilov a áut s pravostranným riadením!
Na čo slovenský vodca Teng pozabudol

Na Slovensku žijú dôchodcovia, ktorí sa síce milovať môžu, ale rozmnožovať už akosi nie. Teda, s výnimkou tých invalidných. Tridsaťročných. A tí zas na rozmnožovanie nepotrebujú milovanie. Na Slovensku žije množstvo žien a s nimi rodín, ktoré nikdy dieťa mať nebudú, lebo osud. Na Slovensku žije tak isto množstvo osamelých. Mladých. Opustených. Tak isto bezdetných. Všetci títo budú 25-percentnou DPH podľa slovenského diktátora á la Čína financovať biznis s rodením detí vo vybranom plodnom sektore. Diskriminácia ako vyšitá, ale čo tam po nej, ide o "našich".

Matovič nerozkladá štát sám, ale tí, čo tejto ľudskej troske lokajsky slúžia
01 | 05 | 2021 | Aneta Leitmanová

Kultúrna revolúcia na Slovensku

Verme a dúfajme, že slovenskému Tengovi pracovne so sídlom na Štefanovičovej ulici v Bratislave, ale inak fotiacom sa na balkóne úradu vlády, nenapadne napodobniť aj Maovu kultúrnu revolúciu! To by som sa v mene každého slovenského vrabca fakt nasr..štval! No možné je všetko. Napokon, u Matoviča je možné aj nemožné. Tak si nerobme plané ilúzie. Nebojte sa, dobre už bolo! A on nikam neodchádza! A ak už mám citovať klasikov našej politiky, tak si vonkoncom neodpustím ani toto" Chytiť, hodiť do škarpy!"
Pýtam sa vážne

Toto si slovenské ženy nechajú dovoliť? Diktovať si od nejakého slovenského maniakálneho histrióna, koľko detí smú a musia mať? Rád by som k tomu počul komentár prezidentky - ženy. Hoci aj ako muž. Ak sa už ona tých matiek verejne nezastane. Toto si tu necháme od šialenca my všetci? Vlezie nám do rodín a bude určovať, kde, kto, koľko drobizgu má mať? Určí nám, koľko máme mať vdychov za minútu?

Mimochodom, keď už sa tak Matovič vidí v tých štátnikoch! Takže - "každému, čo jeho je!" Marcus Tullius Cicero, rímsky štátnik, rečník a filozof, autor početných politicko-teoretických, filozofických aj rečníckych spisov.

Je to jasné: Odborníci potvrdili, že Matovič je postihnutý histriónskou poruchou osobnosti
Matovičovo správanie je prinajmenšom "neobvyklé" a to je naozaj veľký eufemizmus. Podľa odborníkov má jeho vystupovanie na verejnosti všetky znaky histriónskej poruchy osobnosti. Čítať ďalej
01 | 05 | 2021 | Ivan Brožík