Poslankyňa Andrejuvová, ktorá zažila bývalý režim len ako dieťa, chce odoberať dôchodky komunistom
28 | 04 | 2021 I Petra Demková

Poslanec z Humenného a zároveň poslanec Prešovského samosprávneho kraja, Ivan Hopta, si nedával servítku pred ústa. „Východniarskemu dievčaťu“ ako poslankyňu nazval, odkázal, aby sa išla popýtať svojho otca, za ktorého režimu jej kraj pod Duklou, najviac prekvital.


„Toto východniarske dievča - poslankyňa NR SR za OĽANO Anna Andrejuvová, ktorá v parlamente presadila zákon, že socializmus bol zločinecký systém, teraz presadzuje zníženie dôchodkov predstaviteľom komunistickej strany, ktorí stáli na čele krajiny v rokoch 1948 – 1989,“ začal svoj príspevok na sociálnej sieti humenský mestský poslanec.

„Dievča by sa mohlo spýtať svojho otca, za ktorého režimu kraj pod Duklou, odkiaľ pochádza prešiel najbúrlivejším rozvojom. Áno, bolo to za socializmu, ktorý ona označuje za zločinecký systém!“ rovno jej pobúrene odpovedal.

Poslankyňa Anna Andrejuvová má vo svojom poslaneckom profile na stránke Národnej rady uvedené narodenie v roku 1980. Je vskutku zvláštne, že práve osoba, ktorá zažila bývalý režim do svojich deviatich rokov, predkladá práve takýto zákon.

Zlaté ruky urbárnikov z Horoviec pri Púchove vypestovali úžasný pohľad
Slovenský znak, zobrazený zdravým porastom lesa. To je pohľad, ktorý fascinuje všetkých, ktorí majú šancu pozrieť sa na kataster obce Horovce pri Púchove "zhora". Čítať ďalej
27 | 04 | 2021 | Ivan Brožík