Fico: SME rieši vrtuľník na mojom balkóne, nabudúce bude riešiť ponorku v mojej vani? (VIDEO)
27 | 04 | 2021 I Jozef Uhlárik

Zákopová vojna medzi Robertom Ficom a denníkom SME prebiehala už dlhšie. Po tom, ako ho kúpila spoločnosť amerického miliardára Georga Sorosa, sa zmenila na otvorenú. Svedčí o tom aj posledné video, ktoré šéf Smeru-SD zverejnil na sociálnej sieti.


Fico sa netají antipatiami k niektorý novinárom a médiám, pretože mu idú takpovediac po krku. Pod Denníku N je šéf Smeru-SD na vojnovej nohe so SME. Denník uverejnil článok o jeho bývaní. Fico v reakcii na to vypustil vysvetľujúce video. „Verím, že po tomto videu sa nebude denník SME najbližšie zaoberať tým, či sa do mojej vane náhodou nezmestí ruská atómová ponorka,“ napísal Fico krátky status k videu.



Pristátie vrtuľníka na Ficovom balkóne je vážny politický problém

Podľa šéfa Smeru-SD máme „vážny politický problém“, pretože denník SME napísal, že na balkóne jeho prenajatého bytu môže pristáť vrtuľník. „Ja som fakt utekal domov a som to išiel zmerať,“ hovorí Fico. Vzápätí sa púšťa do kreslenia veľkosti troch balkónov a matematického výpočtu, či na najväčšom z nich skutočne môže pristáť vrtuľník.

„Neviem, či pristane alebo nepristane, ale je to vážny politický problém,“ konštatuje Fico po tom ako zistil, aký maximálny priemer vrtule môže mať vrtuľník, ktorý by podľa SME pristál na jeho balkóne. „Tak, priatelia, toto rieši denník SME,“ pridáva šéf Smeru-SD na podčiarknutie toho, ako vníma to, čo napísal „Sorosov“ denník.



„V čase keď nám zomierajú ľudia na Covid, keď je vláda v hlbokej kríze a keď robia medzinárodnú hanbu. Namiesto toho, aby sa zaoberali vážnymi vecami, riešia na dennej báze útok proti Smeru-SD a mojej osobe,“ hovorí Fico.

Podľa neho je to typická reakcia SME, keď ich smeráci trafia. „A my sme ich trafili,“ chváli sa šéf Smeru. Pripomína piatkovú tlačovú besedu, na ktorej hovorili, ako vstúpil podvodník Soros so svojimi peniazmi do vlastníckej štruktúry SME.

Fico doslova zničil novinárov kvízovými otázkami typu „Viete si predstaviť, že?“ (VIDEO)
Šéfa opozičného Smeru-SD a trojnásobného expremiéra Roberta Fica mrzí, že novinári majú iný meter na neho a jeho vládu a iný na súčasnú. Svojich niekoľko „vedeli by ste si predstaviť, že" predniesol aj na tlačovke jeho strany, ktorej časť zverejnil... Čítať ďalej
21 | 04 | 2021 | Jozef Uhlárik

Bude ďalší článok o ruskej atómovej ponorke vo Ficovej vani?

„Samozrejme, že sa im to nepáči, ale chcem vás všetkých na Slovensku presvedčiť o tom, že my pravdu hovoriť budeme. Vieme, aký názor má Soros na migračnú politiku, že by najradšej navozil všetkých migrantov do Európy. Vieme, aký je jeho názor na Európu a na Rusko, my ale budeme naďalej pokračovať v našej nezávislej ľavicovej politike,“ konštatuje vo Robert Fico.

Verí, že reakcia na jeho video nebude ďalší článok denníka SME, v ktorom bude riešiť, či vo vani jeho trojizbového bytu nemôže prechovávať ruskú atómovú ponorku.

Vyhlasuje Fico Sorosovi otvorenú vojnu? Vraj tu nemá čo robiť!
Bývalý premiér Robert Fico dnes zaujal neobvykle rázne stanovisko. Otvorene kritizuje jednostrannosť médií, exprezidenta Kisku, ako aj protivládne protesty a zmenu vlády po vražde novinára Jána Kuciaka a jeho snúbenice. Pojítkom medzi všetkými... Čítať ďalej
22 | 04 | 2021 | René Skalný / TASR