Fico si podal Šimečku aj Šeligu: Reč bola o Sorosovskom prevrate aj Kolíkovej kšeftoch!
27 | 04 | 2021 I René Skalný

Expremiér a predseda Smeru-SD Robert Fico je v poslednom čase mimoriadne aktívny na sociálnych sieťach. V statuse nenechal ani nitku suchú na M. M. Šimečkovi z denníka N. Ani na podpredsedovi parlamentu Jurajovi Šeligovi.


V reakcii na nedávnu kritiku oboch pánov im ostrieľaný politik nič nedaroval.


„Robert Fico je prvý slovenský politik v 21. storočí, ktorý zaútočil na Čechov.“ Toto je citát, ktorým sa M. Šimečka snaží zaujať čitateľov Denníka N, pretože tento denník spoločne s denníkom SME, je bez pochybností usvedčený z toho, že je financovaný z peňazí finančného podvodníka Sorosa."


Začína predseda sociálnych demokratov hneď z ostra.



Konšpirácie známeho novinára

"Nech čítame príspevok M. Šimečku akokoľvek, nikde nenájdeme odôvodnenie tvrdenia, že som zaútočil na Českú republiku. Je to len jeho zbožné prianie. Vždy som k ČR prejavoval solidaritu, ale nie falošnú.


Vyhostenie troch ruských diplomatov z územia SR nikomu nepomôže, len zhorší vzťahy s RF. Ak ide o toto M. Šimečkovi, tak môže byť spokojný. M. Šimečka by sa mal predovšetkým zamyslieť nad jeho výrokom, že bez peňazí Sorosa by nikdy na Slovensku nepoložili V. Mečiara." Pokračuje Fico.


"Táto vláda kompletne zničila demokraciu," pripomína poslanec NR SR Ľuboš Blaha
Prvýkrát v dejinách Slovenska sa kvôli Prvému máju zavádza núdzový stav. Kvôli ničomu inému - len kvôli protestom. Čítať ďalej
27 | 04 | 2021 | Ivan Brožík


Sorosov prevrat na Slovensku


"Toto smrdí protivládnym pučom organizovaným a podporovaným zo zahraničia. V roku 2018, po vražde novinára a jeho priateľky, to takto ani nesmrdelo, to tak priamo bolo." Končí vyjadrenie na margo Šimečku opozičný politik.


Vyhlasuje Fico Sorosovi otvorenú vojnu? Vraj tu nemá čo robiť!
Bývalý premiér Robert Fico dnes zaujal neobvykle rázne stanovisko. Otvorene kritizuje jednostrannosť médií, exprezidenta Kisku, ako aj protivládne protesty a zmenu vlády po vražde novinára Jána Kuciaka a jeho snúbenice. Pojítkom medzi všetkými... Čítať ďalej
22 | 04 | 2021 | René Skalný / TASR


Šeligov balkánsky štát


"Dnes sa rozčuľoval aj podpredseda NR SR Za ľudí J. Šeliga." Pokračuje Fico. "Vraj tu nie je Balkán, keď chceme vyvodzovať zodpovednosť voči prokurátorom a sudcom, ktorí zneužívajú svoju právomoc.


Opätovne sa staviam za svoj názor a opakujem, že prokurátori a sudcovia, ktorí slepo slúžia tejto vláde, kriminalizujú predstaviteľov a nominantov opozície a zneužívajú svoje právomoci, budú musieť odísť."


Všadeprítomný Lipšic


"A prvý musí byť D. Lipšic, ktorý je najzbytočnejším a najnezákonnejším špeciálnym prokurátorom, dokonca právoplatne odsúdeným, ktorý musí opustiť svoju funkciu ročne honorovanú 110 000 eurami. A dúfam, že ste si všimli, čo dve hodiny po mojej tlačovej konferencii urobil generálny prokurátor." Upozorňuje predseda Smer-u.


Laššáková: Poslanci zvolili špeciálneho prokurátora Lipšica, ktorý znefunkčnil celú inštitúciu
"Bola raz jedna krajina, ktorá mala právny systém. Vyznačoval sa tým, že ho dodržiavali občania a dokonca aj všetky zložky štátu. Jedným z úžasných prvkov právneho systému bolo dodržiavanie súdnych rozhodnutí. Existovali aj také úkazy, ktorým sa... Čítať ďalej
27 | 04 | 2021 | Ivan Brožík


Kolíkovej podozrivé kšefty




"Áno, pán Šeliga má pravdu v tom, že tu nie je Balkán. Ani tam by nerešpektovali ministerku spravodlivosti, mimochodom nominantku Šeligovej strany, firma ktorej by okrádala vlastníkov bytov alebo ktorej rodinná firma by zarábala milióny na kontraktoch s verejno-právnou RTVS.


Pán Šeliga, dajte si ruku na srdce a povedzte, čo by ste robili, keby išlo o moju firmu alebo firmu môjho brata? Vyskočili by ste od rozhorčenia z kože." Uzatvára Robert Fico.