Michal Šimečka sa opäť predviedol. Koho myslel slovným spojením pomstychtivý hulvát?
26 | 04 | 2021 I Jozef Uhlárik

Europoslanec Michal Šimečka z Progresívneho Skovenska sa opäť predviedol v plnej paráde. V statuse skritizoval nielen českého prezidenta Miloša Zemana, ale aj niektorých našich „pomstychtivých hulvátov“.


Michal Šimečka je ľavičiarom Ľubošom Blahom považovaný za rusofóba a amerického „riťoleza“. Lenže ťažké srdce za jeho názory majú na neho aj niektorí naši europoslanci. V statuse na sociálnej sieti Šimečka iba potvrdil, že jeho chválospevy patria iba tým, ktorí podporujú všetko americké.
Šimečka kritizuje českého prezidenta Zemana a velebí našu Čaputovú

Mladý europoslanec sa na úvod statusu pustil najskôr do českého prezidenta Zemana, ktorý televíznu moderátorku trikrát upozornil na nejakú chybu. „Důvěrné materiály se nezveřejňují ani půvabným moderátorkám, zvlášť když by je stejně nepochopila. Vy si sedíte na uších. To je vaše třetí chyba. Já vás nechci trápit, ale vy nejste dneska ve formě,“ zostrihal niekoľko Zemanových výrazov Šimečka.

„To sú len niektoré z invektív, ktoré český prezident Zeman s žoviálnym úsmevom chrstol do tváre moderátorky Terezie Tománkovej pri včerajšom rozhovore na CNN Prima News. Prezidentovi Zemanovi sa nepáčilo, že sebavedomá moderátorka mu slušne položila niekoľko otázok, na ktoré nevedel alebo nechcel odpovedať,“ napísal v statuse Šimečka.



Podľa neho to bola nechutná demonštrácia moci a neúcty k ženám. „Prišla navyše len chvíľu potom, čo prezident Zeman - po týždňovom mlčaní - spochybnil správu českých spravodajských služieb o účasti Ruska na výbuchu vo Vrběticích,“ konštatuje Šimečka.

Ako presvedčený Američan neváha veriť všetkému, čo sa bez riadnych dôkazov voči ruským agentom tvrdí. Naopak, do nebies vynáša našu prezidentku, ktorá ako znak solidarity s Českom súhlasila s vyhostením troch ruských diplomatov zo Slovenska. „Po včerajšku v Česku silne rezonuje, že viac ako vlastný prezident sa ich zastala slovenská vláda a naša prezidentka Zuzana Čaputová. A ako záleží na tom, aby sme si vyberali politikov, ktorí rešpektujú ľudskú dôstojnosť, namiesto pomstychtivých hulvátov,“ píše na záver statusu Šimečka. Ostáva otázkou, koho výrazom pomstychtivý hlupák vlastne myslel.

Michal Šimečka sa musel zblázniť. Druhú svetovú vojnu vraj rozpútal Sovietsky zväz!
Europoslanec Michal Šimečka, zdá sa, nevie odkiaľ fúka vietor. Inak by totiž podľa doktora Jána Liptáka nemohol povedať, že II. svetovú vojnu rozpútal Sovietsky zväz. Čítať ďalej
17 | 04 | 2021 | Jozef Uhlárik