Tretia vlna pandémie nemusí prísť ani napriek uvoľňovaniu, tvrdí Cigániková
23 | 04 | 2021 I Tibor Sipos

Najnovším hosťom diskusnej relácie TV JOJ Na hrane bola poslankyňa za SaS Jana Bittó Cigániková. Tá Slovákom odkázala, že situácia sa dá zvládnuť aj bez toho, aby nás postihla tretia vlna pandémie koronavírusu, informuje Nový Čas.


Pandemická situácia sa podľa predsedníčky Výboru NR SR pre zdravotníctvo Cigánikovej nemusí zhoršiť, a to aj napriek tomu, že sa budú opatrenia proti šíreniu vírusu uvoľňovať. Podľa nej je potrebná dôkladná kontrola hraníc.

Isté uvoľnenia už začali. Cigánikovej straník z SaS a minister hosporárstva Richard Sulík uviedol, že od budúceho týždňa navrhne otvárať terasy či platnosť zákazu vychádzania až po 21:00.

Poslanec Národnej rady SR za Hlas-SD upozornil, že kompetentní by sa mali poučiť z chýb minulého leta. Upozorňuje, že tretia vlna pandémie môže udrieť aj bez radikálnych opatrení. Dôležité je podľa neho očkovanie a trasovanie nakazených.

Zázrak! Plošné testovanie končí, tvrdí minister
Drvivá väčšina Slovákov musí už mesiace podstupovať týždeň čo týždeň testy na Covid. Preukázať sa negatívnym výsledkom nie starším ako sedem dní sa musia v práci, na úradoch, na pošte, v obchode. Ale to už konečne končí. Nový minister zdravotníctva... Čítať ďalej
23 | 04 | 2021 | Diana Zaťková