Taraba: Tento týždeň oznámime spojenie mnohých pronárodných politikov do jedného subjektu
11 | 04 | 2021 I Petra Demková

Tomáš Taraba sľubuje spájanie, ktorého výsledkom bude kompetentný a národný subjekt, ktorý nebude v žiadnej politickej izolácii. Detaily by sa verejnosť mala dozvedieť v nadchádzajúcom týždni.


Podľa Tarabu momentálne prebieha diskreditačná kampaň zameraná na jeho osobu. Dôvodom je práve fakt, že sa pripravuje niečo veľké. Informácie, ktoré o ňom niekto zverejňuje označil za táraniny z ríše divov. Ide prevažne o informácie z jeho minulosti, ktoré sa týkajú jeho biznisu či pracovného pôsobenia.

„Zo Slovákov nikto na Ukrajinu zomierať nepôjde!“ odkazuje nášmu susedovi Taraba
Presuny vojsk na východe Ukrajiny neveštia nič dobré. Rusi tvrdia, že oni sa iba cvičia, to isté tvrdí NATO s USA a Ukrajina volá o pomoc. Situáciu na hraniciach medzi Ruskom a Ukrajinou si v statuse všíma aj nezaradený poslanec Tomáš... Čítať ďalej
06 | 04 | 2021 | Jozef Uhlárik


Pôvodcom týchto nepravdivých informácií by mali byť podľa poslanca ľudia z prostredia Kulturblogu, teda dnes už bývalí členovia ĽSNS, ktorí sa tak isto snažia rozbehnúť svoju novú politickú kariéru. „To, že sa títo ľudia, ktorí vyšli z prostredia Kulturblogu rozhodli túto diskreditačnú kampaň platiť a sponzorovať na internete práve teraz najskôr súvisí so straníckym snemom, ktorý budeme mať tento týždeň, kde oznámime spojenie veľa pronárodných politikov do jedného politického projektu, ktorý bude kompetentný, národný a nebude v žiadnej politickej izolácii,“ napísal Taraba.

Ten aj pripomenul, ako svojho času vznikla kampaň proti L. Nicholsonovej, o ktorej niekto tvrdil, že v zahraničí prevádzkovala prostitúciu a tento fakt podkladal aj údajnými listinnými dôkazmi. Takéto konanie teda podľa neho nie je ničím novým.

„Prajem Vám krásnu nedeľu, my ideme dnes krstiť nášho najmladšieho synčeka,“ uzavrel svoj príspevok na sociálnej sieti osobnou informáciou Taraba.

Taraba: Kvôli Korčokovi a tejto vláde Slovensko nedokáže v EÚ nič presadiť
03 | 04 | 2021 | editor01hd