Čo hovoria čísla? Čo môžeme od nového premiéra očakávať?
02 | 04 | 2021 I Gabriel Matta

Prvý apríl bol v období socializmu dňom bláznov. Po Nežnej revolúcii sa na tento „sviatok“ nejako pozabudlo. Tentokrát však 1. apríl pre Slovensko znamená veľmi veľa. Prišla nová vláda, ktorú povedie Eduard Heger (nar. 3. 5. 1976.).


Numerologička Katarína Čičmancová si teda zobrala tieto čísla pod drobnohľad a zeverejnila na portáli 40plus svoj numerologický výklad.
Čo môžeme od nového premiéra očakávať?

„Jeho dátum narodenia hovorí o vnútornej vyrovnanosti. Je to človek, ktorý si verí, je sebaistý, neprežíva vnútorné napätie, ľahko a pohotovo sa rozhoduje. Je presvedčený, že jeho konanie je správne“, píše hneď na úvod Čičmancová.

Podľa nej Heger navonok pôsobí vyrovnane, harmonicky a presvedčivo. Čísla hovoria, že nemá rád intrigy a klamstvo.  Dokáže si podľa numerologičky získať rešpekt, pozornosť a priazeň verejnosti.

Astrologička tvrdí, že koronavírus by mal oslabiť v máji
Podľa Taši Igošinovej prinesie epidémia koniec zastaraného spôsobu života. Opätovné zrodenie nového predpovedá až na marec 2023. Napísal Moskovský komsomolec. Čítať ďalej
06 | 04 | 2020 | Preklad: Redakcia HD


Heger je podľa predpokladov vo svojom prejave jasný a stručný, nemá rád zbytočné reči a odklonenie sa od témy. Jeho silnou stránkou je vytrvalosť, ktorá mu dáva silu, odvahu, húževnatosť a cieľavedomosť. Keď si niečo  zaumieni, tak svoj cieľ aj dosiahne, zverejnila v úvode svojho článku Čičmancová.

Slovensko v roku 2021 dostalo možnosť výberu a voľby, ktorým smerom sa bude uberať, ale aj možnosť napredovať cez ľudské hodnoty.Otvárajú sa nám úplne nové príležitosti smerovania. Potrebujeme získať vnútornú koncentráciu, aby sme dosiahli vonkajšie aktivity. Prechádzame cyklom karmických úloh a odpracovaním chýb, ktoré vznikli v minulosti ( za posledných 6 rokov). Všetko sa potrebuje teraz prečistiť, konštatuje numerologička vo svojom výklade a dodáva, že veci ktoré majú ostať ostanú, veci, ktoré sú pre nás nepotrebné, končia.

Podľa nej tu pôsobia sily, ktoré prehodnocujú, nakoľko sme dané úlohy zvládli. Toto obdobie prinesie prospech a blaho. Všetko nekorektné bude vyčistené.

Šokujúce slová veštice: Čo čaká vládu Matoviča? Budú predčasné voľby? Kto bude premiérom?
Vláda Igora Matoviča sa pomaly rozpadá a dve z koaličných strán žiadajú premiérovu hlavu. Ako to dopadne? Kto bude prípadným novým premiérom? Viac o tom predpovedala veštkyňa Daniela Paculíková. Čítať ďalej
17 | 03 | 2021 | Jozef Uhlárik