Je to výsmech mocných národu! Komentuje Kotleba rošádu Matovič-Heger
29 | 03 | 2021 I Jozef Uhlárik

Igor Matovič už nie je premiérom. Presunul sa na post ministra financií a šéf tohto rezortu Eduard Heger sa stane novým predsedom vlády. Tieto rošády, a nielen tie, komentuje v statuse na sociálnej sieti predseda ĽSNS Marián Kotleba.


Koalícia, a najmä hádky v nej medzi Matovičom a Sulíkom, traumatizovala svojimi nezhodami spoločnosť takmer mesiac. Požiadavky, ktoré mali tri zo štyroch koaličných strán, sa napokon scvrkli iba na odchod Igora Matoviča z postu premiéra. Podľa Mariána Kotleba „vládna komédia pokračuje“.
Tento ťah sa nedá nazvať inak ako totálne pohŕdanie obyvateľmi

Podľa Kotlebu nám papaláši ponúkli skvelé riešenie ich konfliktu - vzájomnú rošádu Matoviča a Hegera. „Tento ťah sa nedá nazvať inak ako totálne pohŕdanie obyvateľmi. Toho, ktorý Slovensko úspešne doviedol do katastrofy, nahradí ten, ktorý mu vo všetkom - predtým aj teraz - verne asistoval. Výsmech mocných národu!“ krúti hlavou nad tým, čo vymysleli v OĽaNO Kotleba.



„Len vymenia posty pre svoje figúrky a nám to predstavia ako riešenie vládnej krízy. Ani len nestiahnu Matoviča z obehu. Veď prečo by to aj robili? Na kampani s koronou si overili, že na Slovensku sa cez médiá dá ľudom predať čokoľvek,“ píše Kotleba.

Podľa neho jednu výhodu táto výmena predsa mať bude. „Svoju pravú tvár ukáže ďalší politik OĽaNO. Len dúfajme, že to Slovensko prežije,“ dodáva na záver predseda ĽSNS, ktorý si len nedávno upevnil svoju pozíciu natoľko, že zo svojej funkcie je teraz už prakticky neodvolateľný.

Kotleba: „Táto vláda bude stáť pred súdom za vlastizradu, za pokusy na ľuďoch a genocídu“
„Ani počas tohto týždňa nezačali účinne liečiť ľudí chorých na koronu. Nezmenili liečebné protokoly pre týchto ľudí. Ani počas tohto týždňa, v ktorom si našli čas iba na svoje politické naťahovačky, neurobili nič pre zlepšenie života ľudí na... Čítať ďalej
27 | 03 | 2021 | Robert Bačinský