„Príčetní“ Boris Kollár a Pellegrini nevylúčili vzájomnú spoluprácu po prípadných voľbách
28 | 03 | 2021 I Jozef Uhlárik

Televízna diskusia medzi predsedom parlamentu Borisom Kollárom a šéfom strany Hlas-SD Petrom Pellegrinim odhalila aj jednu zaujímavú vec – možnú povolebnú spoluprácu oboch týchto strán!


„Pytačky“ medzi Hlasom-SD a Sme rodina si všimol aj predseda SNS Andrej Danko, ktorý ich „tokanie“ zverejnil na sociálnej sieti v krátkom zostrihu videa. A nezabudol sa tam ani spýtať: Pellegrini a Kollár nová koalícia? Čo si myslíte vy?

Je pravdou, že takto sa koaličník s opozičníkom nerozpráva. „Ja si viem predstaviť spoluprácu s každou príčetnou stranou,“ odpovedal Kollár na otázku moderátora, či si vie predstaviť spoluprácu s Petrom Pelegrinim a Hlasom-SD. „A Hlas-SD je príčetná politická strana,“ dodal Boris Kollár. Rovnakou mincou odpovedal aj líder Hlasu-SD Peter Pellegrini. „Môžem potvrdiť aj ja, že i my budeme rokovať s príčetnou politickou stranou. A rovnako momentálne považujem predsedu parlamentu za toho najpríčetnejšieho človeka momentálne v koalícii,“ kontroval prekvapujúco Pellegrini.



Boris Kollár: Treba ľuďom zaďakovať, že nám dali moc, vrátiť ju a urobiť predčasné voľby
Slovensko sa zmieta v koaličnej kríze, v ktorej na seba útočia najmä OĽaNO, SaS a Za ľudí. Štvrtý člen, Sme rodina, sa doteraz usiloval celú situáciu skôr upokojovať. Aj tomu je, zdá sa, koniec. Naznačujú to slová jej lídra Borisa... Čítať ďalej
25 | 03 | 2021 | Jozef Uhlárik