Juraj Štubniak: Volil som v roku 2014 Kňažka... mal som radšej ostať v posteli
23 | 03 | 2021 I Petra Demková

Juraj Štubniak spomína na sociálnej sieti na časy, kedy mu bol Milan Kňažko sympatický. Tie sú však už dávno preč. Herec z Joj-kárskej šou Súdna sieň naráža na Kňažkove vyjadrenia, kde chytal stranu Matovičovi a hanil Richarda Sulíka.


Juraj Štubniak: „Obecný blázon si vyfabrikoval urban legend, že ho ostrihala dcéra.“
Juraj Štubniak je známy svojím kritickým pohľadom na vládu Igora Matoviča, aj na premiéra samého. Najnovšie si všíma na sociálnej sieti návštevu Igora Matoviča v Paríži. Tých, ktorí si myslia, že Francúzov zaujíma účes premiéra - "blázna", posiela... Čítať ďalej
04 | 02 | 2021 | Petra Demková


Štubniak svoje vyhlásenie o Kňažkovi zaobalil do milého príbehu. „Myslím, že to bolo v roku 2014, išiel som dať hlas Milanovi Knažkovi v prvom kole prezidentských volieb. Prečo si to tak dobre pamätám? Mal som 38,5 stupňa teplotu a slušnú zimnicu. Ale cítil som to ako svoju povinnosť dať hlas prijateľnému kandidátovi, keďže oproti nemu stali Fico a Kiska.

Nie že by som bol presvedčený, že on je ten pravý, ale bol pre mňa len najprijateľnejší. Odvtedy akoby tento bývalý skvelý herec nerobil nič iné, len ma presviedčal, že som vtedy mohol pokojne ostať v posteli...“ zakončuje Štubniak príbeh bonmotom.

K svojmu príspevku pripojil Štubniak aj link na článok v denníku SME, pre ktorý sa Milan Kňažko vyjadril na adresu Matoviča s Sulíka. „Stále opakoval (Sulík) svoje vydieračské návrhy, čo sa nerobí. Ak už chce takto vyjednávať, mal by to robiť za zatvorenými dverami. A ak dal Matovičovi na rozhodnutie termín do stredy, tak mal byť dovtedy ticho a situáciu nehrotiť,“ myslí si Milan Kňažko. „Celý problém vznikol ešte niekedy v marci, apríli 2020, keď Sulík začal kritizovať vlastnú vládu. Sulík nebol schopný odísť, Matovič ho nebol schopný vyhodiť, napätie sa stupňovalo, až to teraz celé prasklo,“ dodal herec.

Juraj Štubniak: Čína plánuje testovať z análu. Nech sa to len nedozvie náš vrchný „Testovič“!
Herec – advokát z relácie Súdna sieň, Juraj Štubniak, púta už nejakú dobu pozornosť svojím YouTube kanálom, kde pravidelne a shumorom komentuje dianie na politickej scéne na Slovensku. Na Facebooku dnes upozornil , že v Číne majú novinku – test na... Čítať ďalej
27 | 01 | 2021 | Petra Demková