Sulík zasypaný nepríjemnými argumentami a jeho dosť podráždená reakcia (VIDEO)
19 | 03 | 2021 I Jozef Uhlárik

Azda najviac pozornosti na súčasnej politickej scéne na seba stŕhajú Igor Matovič a Richard Sulík. A práve na šéfa SaS sa to valí doslova z každej strany. Na sociálnej sieti s objavilo video, ktoré mu jeho súčasnú situáciu rozhodne neuľahčuje.


Dá sa povedať, že Richard Sulík dnes hrá vabank. Jeho postoj k jeho dnes už bývalému kamarátovi Igorovi Matovičovi je jasný, rovnako tak jeho názory na fungovanie vo vláde. Nohy mu však v posledných hodinách podkopáva jeho spojenkyňa v ťažení proti premiérovi Veronika Remišová. Na pokoji však isto nepridá šéfovi liberálov ani video, ktoré sa šíri po sociálnej sieti a pripomína mu isté jeho „hriechy“ z minulosti.



Vo videu z júna 2018, ktoré je zverejnené na facebookovom profile Matovičov cirkus je zachytený jeho rozhovor s Braňom Závodským v relácii rádia Expres.

"Sulík je nenapraviteľný Judáš! Za pár mesiacov spadne na 5%. O to sa postarajú," tvrdí Blaha
Harakiri na Slovenský spôsob. Aj tak sa dá v súčasnosti označil situácia, aká sa odohráva vo vládnucej štvorkoalícii. Stav, že dnes nikto nevie čo bude o pár hodín na sociálnej sieti rozoberá aj poslanec za Smer-SD Ľuboš Blaha. Čítať ďalej
18 | 03 | 2021 | Jozef Uhlárik