"Tisíce ľudí zomreli a státisíce sú ubolené z ekonomickej situácie," konštatuje Juraj Draxler
18 | 03 | 2021 I Jozef Uhlárik

Ak dostal exminister práce Milan Krajniak prezývku Križiak, tak rovnaká by sa hodila aj na exministra školstva Juraja Draxlera. Ten postavil ďalšie kríže pred Úrad vlády, s čím sa pochválil aj na sociálnej sieti.


Minister školstva z vlády Roberta Fica sa začína zviditeľňovať netradičnými formami protestu proti súčasnej vláde Igora Matoviča. Iba pred dvomi týždňami „posial“ aj so svojimi stúpencami priestor pred Úradom vlády krížmi za obete Covidu, dnes v noci nimi „skrášlili“ prakticky celé námestie. Ako Juraj Draxler v statuse priznáva, je to na pamiatku všetkých obetí koronavírusu aj premiéra.

Draxler a jeho prívrženci urobili za noc z celého námestia pred Úradom vlády, kde osadili ďalšie kríže, akýsi pomyselný pamätník. „Nech vám pohľad z okna pripomenie, že sme stále na tom v boji s pandémiou zle a bežných ľudí šokuje, ako namiesto sústredenia sa na prácu, ktorá by zachraňovala životy, hráte svoje politické hry a vytvárate cirkus,“ odkazuje exminister školstva Igorovi Matovičovi a jeho vláde.



„Tisíce ľudí zomreli a státisíce sú ubolené z ekonomickej situácie. Všetko sa dalo zvládnuť s menšími dopadmi, ak by sme mali aspoň trochu kompetentnú vládu. Vy sa zatiaľ naťahujete s Igorom, ktorého ste VY zrodili. Už týždne sa ozýva: len im to pripomínajte, odkážte, ako je ľuďom z nich zle. Tak sme naozaj veľký odkaz vyrobili,“ píše na samý záver krátkeho statusu Juraj Draxler.

Ako si vybrať politika? „V politike sa málokedy hovorí celá pravda,“ šokuje Draxler
Ako si vyberať politikov radí v statuse Juraj Draxler, exminister školstva za vlády Roberta Fica. Čítať ďalej
07 | 03 | 2021 | Jozef Uhlárik