Bezpečnostný analytik Zábojník: Politickí diletanti úplne zničili štruktúry v bezpečnostnej politike.
16 | 03 | 2021 I Petra Demková

„Politickí diletanti na Slovensku za posledné roky úplne zničili štruktúry v bezpečnostnej politike. Dostali sa do funkcií a odvolávali hlava nehlava. Dosadzovali neprofesionálov a morálne nepreverených ľudí. Do polície a bezpečnostných štruktúr sa dostalo mnoho ľudí, ktorí tam nemali vôbec byť. Kto za toto všetko ponesie zodpovednosť? No niekto by hádam mal,“ myslí si Juraj Zábojník.



Hanbite sa ako psy!

Bezpečnostný analytik a bývalý kandidát na prezidenta Juraj Zábojník už nemôže mlčať o bezpečnostnej situácii na Slovensku. „Hanbite sa pred celým svetom ako psy. Totálne ste zničili bezpečnostný aparát v tejto krajine a to je odsúdeniahodné,“ píše v statuse.

„Neskutočné, kam to až došlo. Sme neuveriteľnou jednotkou vo svete. Vedia o nás všetci. Vedia o nás akí sme hlúpi, akí sme zlodeji rozkrádajúci vlastný štát. Vedia, že sme jednoduchí, keď sme za posledné roky niekomu tolerovali, aby nám zničil takmer celý bezpečnostný aparát. A zakrývali si oči predtým, čo sa tu dialo,“ hnevá sa Zábojník.

http://www.hlavnydennik.sk/2021/03/16/kotleba-do%cc%82vod-demisie-krajniaka-je-ze-hlavny-sysel-pcolinsky-zacal-alebo-zacne-rozpravat/
Kedysi bola česť slúžiť bezpečnosti štátu

Pripomína, aká to bola voľakedy česť, byť súčasťou bezpečnostných zložiek. „Slúžiť v bezpečnostných zložkách v civilizovanej a slušnej krajine je výsadou a cťou. Pretože sa človek musí snažiť, aby sa postupne prepracoval na riadiaceho pracovníka a prebral na seba zodpovednosť, ktorú mu zverili ľudia a on im to prísahou aj garantoval. Čomu má veriť tento náš chudobný národ, pýtam sa, čomu? Snáď nejakej svetlej budúcnosti, keď sedí v kolúznych väzbách našich zariadení na výkon väzby toľko funkcionárov bezpečnostných zložiek, že ani vo všetkých štátoch EÚ, ak by sa dali dohromady a možno ešte aj časti sveta by nás netromfli?“ pýta sa expert na bezpečnosť.
Zrádzajú jedna radosť

Podľa neho politickí diletanti na Slovensku za posledné roky úplne zničili štruktúry v bezpečnostnej politike. „Dostali sa do funkcií a odvolávali hlava nehlava. Dosadzovali neprofesionálov a morálne nepreverených ľudí. Do polície a bezpečnostných štruktúr sa dostalo mnoho ľudí, ktorí tam nemali vôbec byť. Korumpovateľní a korumpovaní, kamarátsky a rodinkársky poprepájaní, oligarchisticko-politické tlačenky a dnes tu máme výsledky. Zrádzajú ich jedna radosť. Zrádzajú tých, ktorí ich do tých funkcií pasovali. Valia špinu, akoby sa všetky mračná na nebi potrhali," popisuje Zábojník.
Boh opatruj túto krajinu!

Podľa neho je nemysliteľné, aby za toto nikto neniesol zodpovednosť. „Kto za toto všetko ponesie zodpovednosť? No niekto by hádam mal! To nám neurobili ani mimozemšťania a ani žiadne cudzie vojská. To sme si narobili sami, s hlupákmi a zlodejmi, ktorým sme dali v posledných rokoch zelenú a aby o nás rozhodovali. Boh opatruj túto krásnu krajinu, ktorú nám vybudovali naši predkovia. A vy, vážení a milí občania, premýšľajte, myslite na svojich starých rodičov, otcov, matky, samých seba, svoje deti a vnúčence a myslite i na to, aby vám mal aspoň kto pohár vody podať, keď to takto pôjde ďalej, pretože to vidím všelijako, len dobre nie,“ končí príspevok na sociálnej sieti Zábojník.

Pčolinský zrejme videl výpovede kajúcnikov Beňa a Makóa skôr, ako si poňho prišla NAKA
16 | 03 | 2021 | editor01hd