Krajský šéf SNS Milo Horka: "Ste banda. Všetci do jedného. Klamete. Robíte si z huby riť!"
12 | 03 | 2021 I Jozef Uhlárik

„Vyriešenie“ koaličnej krízy sa nie veľmi pozdáva aj krajskému šéfovi SNS v Nitre Miloslavovi Horkovi. Tomu sa však nepáči ani to, že covid pozitívni ľudia sa neliečia Ivermectinom, ktorého je u nás stále málo. Jeho nahnevaný status o tom hovorí jasnou rečou.


Kríza v koalícii, ktorá trvá už niekoľko týždňov, sa mala vyriešiť v stredu, lenže situácia zrejme to nedopadla tak, ako si verejnosť a najmä opoziční politici predstavovali. Miloslav Horka, nitriansky krajský šéf národniarov, je nahnevaný aj na to, že v lekárňach stále chýba liek Ivermectin, ktorý zrejme najviac zaberá na liečbu Covidu, čo spolu s koaličnou „krízou“ zhrnul vo svojom ostrom statuse.
Koaličná kríza je len odvádzanie pozornosti od skutočných problémov ľudí

„A už stačilo!!! Banda jedna, Vy sa tu budete hrať na nejakú koaličnú krízu. Robiť komédiu pred celým národom v čase, keď ľudia majú existenčné problémy a zomierajú kvôli Vašej neschopnosti a neochoty liečiť ľudí? Prečo nemáme lieky? Prečo lekár, keď predpíše ivermectin, položí otázku, či si ho viete zohnať? Prečo robíte tlačovky o nejakej pomoci ++, keď nie sú tlačivá?“ pýta sa nahnevaný Horka, podľa ktorého Matovič a spol iba hrajú komédiu o koaličnej kríze, odvádza pozornosť od skutočných problémov a nerieši to, čo trápi ľudí.



„Ste banda. Všetci do jedného. Klamete. Neriešite to, čo riešiť máte. Už Vám zostala len hrošia koža bez tváre. Robíte si z huby riť. Tá vlečka hnoja pred bránou úradu vlády je voňavejšia ako to, čo sedí za tou bránou. Prestaňte už. Zabezpečte lieky, pomôžte tým, ktorých ste zruinovali, alebo choďte preč,“ píše poriadne nasrdený Miloslav Horka.

Vláda je vinná za tisíce zbytočných úmrtí, experimentovania a týrania národa, tvrdí Miloslav Horka
Premiéra Igora Matoviča obviňuje z tisícok mŕtvych aj nitriansky krajský predseda SNS Miloslav Horka, ktorý ho vo svojom statuse zároveň žiada, aby spolu so svojou vládou odstúpili z funkcií. Čítať ďalej
17 | 02 | 2021 | Jozef Uhlárik