Draxler: Zadržaný šéf SIS Pčolinský robil tejto organizácii od začiatku len hanbu
11 | 03 | 2021 I Jozef Uhlárik

Na zadržanie riaditeľa SIS Vladimíra Pčolinského už zareagovalo viacero súčasných politikov. Z tých bývalých si dnešnú rannú udalosť všíma v statuse na sociálnej sieti aj exminister školstva Juraj Draxler.


Draxler organizuje viacero akcií, ktorými sa pokúša o nenásilný odchod súčasnej koalície od moci. Aj preto sa mu ranné zadržanie šéfa SIS Vladimíra Pčolinského javí ako prihrávka na smeč.

Poslancami Sme rodina sú totiž brat riaditeľa SIS Peter Pčolinský, ba dokonca aj manželka Adriana. Napriek tomu sa Draxler pozerá na Pčolinského ako zatiaľ na nevinného.



„Mimochodom, šéf SIS robil od svojho nástupu tejto organizácii predovšetkým hanbu. Dával tlači vrátane bulváru úplne nepatričné rozhovory. Inštitúciu nechal na sociálnych sieťach prezentovať úplne nevhodným spôsobom a v prvom rade s dôrazom na jeho osobnú popularizáciu,“ konštatuje Draxler.

„Každý profesionál v danej organizácii si asi po dnešku opatrne (ešte nevieme, ako to dopadne) vydýchol. Zaujímavé bude sledovať, čo sa stane teraz. Lebo tu išlo naozaj len o to, ako som nedávno dôrazne verejne povedal, či policajti pôjdu len po jednej časti spektra alebo si konečne posvietia aj druhým smerom,“ píše ďalej exminister školstva.

Na záver dodáva: „Ak konkrétne v tom okruhu, kde zalovili dnes, ale budú loviť ďalej, tak doterajšia vládna kríza bude pre koalíciu vyzerať ako len taká dávna drobná nepríjemnosť.“

Ako si vybrať politika? „V politike sa málokedy hovorí celá pravda,“ šokuje Draxler
Ako si vyberať politikov radí v statuse Juraj Draxler, exminister školstva za vlády Roberta Fica. Čítať ďalej
07 | 03 | 2021 | Jozef Uhlárik