Táto vláda je najhoršia, akú sme kedy mali, a musí okamžite prestať škodiť Slovensku
01 | 03 | 2021 I Jozef Uhlárik

Poslanec Hlasu Matúš Šutaj Eštok vo videu na sociálnej sieti skritizoval takmer celú vládu. Ako správny opozičný politik vyzýva ľudí k podpore referenda za vypísanie predčasných volieb.


Vláda Igora Matoviča stráca nielen boji proti pandémii, ale aj podporu voličov. Preto sa opozícia či mimoparlamentná SNS usilujú o referendum za vypísanie predčasných volieb. Šutaj Eštok  vo videu kritizuje takmer každého ministra a vyzýva ľudí, aby podporili referendum.
Čokoľvek po voľbách vznikne, bude lepšie ako táto neschopná vláda

„Neschopnú vládu Igora Matoviča musíme okamžite vymeniť a pomôcť si sami. Nezvládajú pandémiu, nezvládajú riadenie štátu, správajú sa ako papaláši a ešte k tomu nám robia aj hanbu v zahraničí. Vláda Igora Matoviča je to najhoršie, čo nás mohlo v tejto ťažkej situácii postretnúť,“ tvrdí Šutaj Eštok.

Vzápätí sa púšťa do hodnotenia jednotlivých členov kabinetu: „Psychicky labilný premiér, čo sa rozplače na každej druhej tlačovke, a bojuje proti svojim vlastným občanom. Neschopná bábkoherečka, ktorá sedí na miliardách eurofondov a pripravila drobných živnostníkov o peniaze určené na ich pokus. Zúfalo slabý minister zdravotníctva, čo slúži premiérovi len ako štít, aby bol vo vláde ešte niekto menej schopný ako on. Minister hospodárstva, čo sa ráno zobudí a chce byť aj minister zdravotníctva. Podpredseda vlády, čo načierno cestuje do Anglicka a poruší tým všetky pravidlá, za ktoré aj on sám hlasoval. Minister obrany, ktorý nazýva ľudí opicami, či minister vnútra, ktorý vie akurát napísať status na Facebook, ale nevie zabezpečiť poriadok“



Poslanec by vraj mohol ísť ďalej, ale je to zbytočné. „Táto vláda je najhoršia, akú sme kedy mali, a musí okamžite prestať škodiť Slovensku. Preto si musíme pomôcť sami a vymeniť ju. My všetci, spoločne. Je preto jedno či budete v predčasných voľbách voliť Hlas-SD, kresťanských demokratov, Maďarov či progresívcov. Čokoľvek po voľbách vznikne, bude určite lepšie ako neschopná vláda Igora Matoviča. Podporte preto, prosím, referendum a pomôžme si takto sami sebe dostať sa z tohto šialeného marazmu,“ uzatvára Šutaj Eštok.

Pán premiér, odstúpte! Ak to so Slovenskom myslíte dobre, podajte demisiu, vyzýva Šutaj Eštok
Podľa poslanca Národnej rady za Hlas-SD Matúša Šutaja Eštoka každý deň vládnutia Igora Matoviča ohrozuje životy občanov. Dôvody tohto tvrdenia zhrnul vo svojom blogu. Čítať ďalej
19 | 02 | 2021 | Jozef Uhlárik