Radostná správa: Budúci týždeň letí do Moskvy lietadlo pre Sputnik, oznamuje Danko
28 | 02 | 2021 I Jozef Uhlárik

Slovensko by malo mať od budúceho týždňa k dispozícii ďalšiu vakcínu proti koronavírusu. Bude ňou ruský Sputnik V, ktorého dovoz oznámil vo videu na sociálnej sieti Andrej Danko.


Tak predsa sa len Slováci dočkajú zatiaľ neschválenej ruskej vakcíny Sputnik V? Všetko nasvedčuje, že už budúci týždeň by ho malo k nám priviesť lietadlo z Moskvy. Aspoň tak to vo svojom videu tvrdí predseda Slovenskej národnej strany Andrej Danko.

„Štyri týždne dozadu som vyzýval Matoviča na dodávku vakcíny Sputnik, Začal oficiálne rokovať a budúci týždeň by malo ísť lietadlo pre Sputnik. Hovorím to s plnou zodpovednosťou a vyzývam predsedu vlády, že ak ide lietadlo do Moskvy, mal by priniesť Slovákom aj liek,“ hovorí vo videu šéf národniarov, podľa ktorého Rusi používajú Triazavirin.

„Na Slovensku poznáme Ivermectin, a ja verím, že si naštuduje niečo o tomto lieku aj minister zdravotníctva aj Igor Matovič. Bola by to veľká škoda ak by lietadlo prišlo poloprázdne, ale obrovský úspech, že Igor Matovič poslúchol a Sputnik objednal,“ končí svoje video spokojný Andrej Danko.



Fico: Matovič prišiel o rozum. Klame, Sputnik neobjednal!
23 | 02 | 2021 | editor01hd