„Ľudia ťa prepichnú vidlami, odsťahuj sa zo Slovenska,“ píšu v komentári Jožovi Pročkovi
27 | 02 | 2021 I Jozef Uhlárik

Jožo Pročko má strach. Bývalý komik a zabávač a dnes poslanec Národnej rady za OĽaNO síce po piatkovom schválení predĺženia núdzového stavu neskrýval radosť, o pár hodín neskôr už ale v statuse napísal, že sa mu vyhrážajú.


Radosť Joža Pročka teda netrvala dlho, ba na jeho tvári úsmev vystriedal strach. Strach o svoj život, pretože v komentári, ktorý na sociálnej sieti dostal sa mu vyhrážajú. „Dnes som dostal komentár , že som za rok zničil Slovensko, a že som zodpovedný za tisíce mŕtvych, že keď odídem z vlády tak sa mám vysťahovať, lebo nespokojní ľudia ma prepichnú vidlami,“ píše hneď v úvode svojho statusu na sociálnej sieti bývalý zabávač.
Z reťaze odtrhnutému Pellegrinimu zachutia moc a teraz ju chce aj realizovať

Za rok čo je v parlamente podľa jeho slov každý jeden deň majú na programe COVID. „Nie rozvoj bývania je prvoradý, nie zvyšovanie dôchodkov, nie stabilizácia ekonomiky, nie zvyšovanie zamestnanosti je v prvej rade riešenia. Nie prosperita Slovenska je na dennom zveľaďovaní. Žiaľ nie. V prvom rade sa rieši pandémia. Problémy s ňou, ale nielen u nás v celom svete, pokračuje Pročko a dodáva, že okrem pandémie dostalo táto vláda dostala do vienka aj z reťaze odtrhnutého Pellegríniho, ktorému zachutila moc a teraz ju chce aj realizovať. „Lebo sa odtrhol od pána, a tým pánom je Fico a jeho ego, nenažranosť a diktátorské maniere, no a tretím skvostom, ktorého táto vláda dostala, je populistický Kotleba a jeho skupinka „poslancov“, ktorých nikto nechce. A spolu s nimi tu je 890 000 ich voličov, ktorí propagandu a nenávisť čo šíria ich vodcovia pretavujú do života,“ konštatuje Pročko.



Jožo Pročko opäť sranduje: Za neschopnosť Matoviča a spoločníkov môže výhradne Smer
Zabávač na dôchodku a poslanec OĽANO Jožo Pročko napísal príspevok na sociálnej sieti. Tvrdí v ňom, že za všetky problémy súčasnej vlády môže Smer. Čítať ďalej
07 | 02 | 2021 | Petra Demková


„Žiadna vláda v Európe a ani na svete nebola a nie je pripravená na takú vec ako je pandémia. No žiadna vláda nemá takú opozíciu ako Slovenská. Nie pomoc, nie spolupráca pri záchrane životov, ale deštrukcia, klamstvo a šírenie beznádeje, strachu a nenávisti je práca slovenskej opozície. V celej Európe opozícia síce kritizuje ale pomáha,“ hnevá sa poslanec Pročko. „Nie je pravda že vláda pod vedením Matoviča kradne, kšeftuje, zarába na testovaní. To sú špinavosti od peleficakotlebu, ktoré v tejto ťažkej situácii nachádzajú úrodnú pôdu na ovplyvniteľnej časti národa,“ konštatuje bývalý zabávač.
Pre nerešpektovanie opatrení doplácajú na nezodpovedných životmi tí slušní

Podľa Pročka by schválil predĺženie núdzového stavu aj klan ficopelekotleba. „Som prvý krát od revolúcie šťastný, lebo nemáme premiéra zlodeja. Áno, nemusia sa vám páčiť jeho vyjadrenia o múdrosráčoch, o psoch čo štekajú na karavánu, o idiotoch. Jednoducho má každý svoje chyby, ale morálka, boj proti korupcii a česť Igora Matoviča je v tejto situácii niečo, čo potrebuje každý národ,“ ospevuje svojho straníckeho šéfa Pročko, podľa ktorého sa u nás konečne po 30 rokoch nekradne. „A tá pozitivita vysoká nie je pre to, že opatrenia sú zle nastavené, ale 890 000 voličom peleficokotlebu, nič nehovoria. Nerešpektovanie opatrení a priam ich bojkot znamená, že na nezodpovedných ľudí doplácajú životmi čestní a slušní ľudia,“ kritizuje poslanec Pročko tých, ktorí odmietajú dodržiavať protipandemické opatrenia.

„Preto som rád, že sme predĺžili núdzový stav a budem apelovať na premiéra, aby sme tak ako v Taliansku a iných krajinách prísne kontrolovali a brali na zodpovednosť deštruktorov. Netreba dávať 1600 eurové pokuty, ale 100 euro za nezodpovednosť verím že pomôže a z šíriacej sa pandémie, sa stane kontrolovateľná forma plnohodnotného života. Ja chcem v lete už žiť ako pred 2 rokmi, tak verím, že na Slovensku žije mlčiaca slušná väčšina národa. Že slušných a spravodlivých ľudí je na Slovensku viac ako ukričaných agresívnych jedincov,“ končí svoj status Jožo Pročko.

ŠKANDÁL: Poslanci Blaha a Pročko sa pobili v parlamente (aktualizácia)
Jozef Pročko mal poslanca Blahu chytiť pod krk a škrtiť ho. Poslanec Blaha avizuje trestné oznámenie, Pročko útok odmieta. Čítať ďalej
10 | 06 | 2020 | Peter Haluza