Radačovský k zablokovaniu nákupu ruskej vakcíny: Nevídaný herecký výkon Ramišovej!
19 | 02 | 2021 I sefredaktor

"Nemám rád pejoratívne výrazy, ale to, čo vystrojila, nie je hodné ľudskej bytosti," okomentoval počin podpredsedníčky vlády Remišovej, ktorá vetovala nákup ruskej vakcíny Sputnik V, europoslanec Miroslav Radačovský. "Tí, čo budú naďalej trpieť ale aj nedajbože umierať, si musia takéto jej konanie a konanie strany, ktorú zastupuje, zapamätať a nezabudnúť, napísal v statuse na FB.



Tisíce ľudí, pokračuje europoslanec, stovky mojich známych, v nádeji očakávali ruský Sputnik. Teraz vedia, komu sa majú poďakovať. Budú sa očkovať a to len tým, čo schváli Brusel a pani Remišová.





Denne zomiera, konštatuje Radačovský,  približne 100 ľudí, pohrebné ústavy majú problém s pochovávaním ľudí. Nemocnice sú plné, zdravotníci pracujú s posledným vypätím síl. Značná časť občanov Slovenska s nádejou očakávala príchod ruskej vakcíny SPUTNIK V.






Pani Remišová typickým spôsobom pre svoju stranu a jej zakladateľa, známeho protislovanskou rétorikou a z politického a nie iného dôvodu, zablokovala možnosť občanov Slovenska zaočkovať sa skutočne špičkovou ruskou vakcínou a čo je ešte horšie, dokonca s podporou niektorých našich europoslaneckých quislingov. "Verím, že sa nenájde jeden zdravo uvažujúci človek, ktorý by uveril jej klamstvu, že dôvodom jej rozhodnutia je to, že ruskú vakcínu neschválil Brusel, zdôrazňuje Radačovský.





"V tejto súvislosti považujem za potrebné ospravedlniť sa rozumným občanom Slovenska, že prípad bývalého prezidenta a zakladateľa tejto strany a tvorcu pani Remišovej som nedotiahol do konca a neostal som sudcom. Bol som voči nemu vtedy veľmi zhovievavý. Keby som taký zhovievavý nebol, dnes by vôbec tento politický subjekt nemusel byť vo vláde a neohrozoval by zdravie a život našich občanov. Je mi to nesmierne ľúto. Ospravedlňujem sa Vám preto, ale čo nie je, ešte môže byť. Len je potrebné vyčkať na voľby a nezabúdať," uzatvára M.Radačovský.