Drucker: Hlavnou príčinou žalostného výsledku v boji s pandémiou je notorický klamár na čele vlády
19 | 02 | 2021 I sefredaktor






Exminister zdravotníctva Tomáš Drucker poukazuje na rozpory v tvrdeniach premiéra Matoviča. "Opäť chce prekryť krikom, obviňovaním a hádkami fakt, že kvôli jeho neschopnosti na Slovensku zomiera sto ľudí denne," napísal v statuse na FB.


Včera premiér Matovič tvrdil, píše exminister, že Slovensko si chce pred použitím najskôr overiť bezpečnosť výroby neregistrovanej ruskej vakcíny. To aj pri najlepšej vôli trvá týždne. Dnes tvrdí, že už budúci týždeň sme mohli mať 160-tisíc dávok na Slovensku. "Priatelia, opakujem: nenechajme sa Matovičom oklamať. Evidentne mu nezáleží na skutočných riešeniach," zdôrazňuje.






"A Slovensko bude riešiť jeho klamstvá a hádať sa či sa Sputnikom očkovať alebo neočkovať. To je presne jeho riešenie. Prekryť vlastný problém, ktorý spôsobil on sám svojim chaotickým vládnutím a egomániou, že len on je najlepší krízový manažér, ktorý zachráni Slovensko od Covidu. Výsledok poznáte. Najhoršia krajina v počte mŕtvych," konštatuje Drucker.




Štátu, upozorňuje exminister, podľa posledného prieskumu pri riešení pandémie verí na Slovensku 14 percent ľudí. Hlavnou príčinou tohto žalostného výsledku je notorický klamár na čele vlády, uzatvára T.Drucker.