Matovič sa pred cestou k francúzskemu prezidentovi nechal ostrihať dcére. "Múdrosráči ma zas budú hejtovať" napísal
03 | 02 | 2021 I Jozef Uhlárik ml.

Premiér Igor Matovič neprestáva šokovať. Tentokrát na sociálnej sieti zverejnil status, v ktorom sa chváli, že ho pred cestou do Francúzska ostrihala jeho 11-ročná dcéra.


Predseda vlády zrejme nepozná hranice toho, ako šokovať. A to nielen na u nás doma, ale aj v zahraničí. Pred cestou na rokovanie s francúzskym prezidentom Emmanuelom Macronom v Paríži sa nechal doma ostrihať svojou 11-ročnou dcérou, a to obyčajnými nožnicami na papier. Pochválil sa tým v statuse na sociálnej sieti.

Keďže kaderníctva a holičstvá sú kvôli pandemickej situácii stále zatvorené, a premiér zrejme nechcel dopadnúť ako predseda Hlasu-SD Peter Pellegrini v módnom salóne, tak na úpravu frizúry sa podujala jeho dcéra. „Takto vyzerá hrdý tatko, ktorý sa večer dal ostrihať svojej 11-ročnej dcérke Klárke ... s nožničkami na papier. Viem, že je to bláznivé a kopa múdrosráčkov bude mať zase dôvod ma hejtovať ... ale radosť dievčaťa, ktorá predtým strihala nanajvýš bábiku stála za to... a Emmanuel to dnes tiež určite pochopí, lebo je normálny ... a inak - všetci v lietadle hovoria, že ako zo salóna,)),“ chváli sa Matovič v statuse.



Reakcia z domova však nenechala na seba dlho čakať. A „vysvetlila mu to rovno najmladšia starostka na Slovensku, Karina Holešová z Hlbokého nad Váhom. „To znamená, že keď začnem premiéra aj ja hejtovať, budem múdrosráčko? Toto už nieje ani vtipné, ani preukazujúce vľúdnosť, rovnosť, jednoduchosť. Toto je totálny amterizmus,“ napísala na sociálnej sieti reakciu na premiérove ódy na jeho šikovnú dcéru jeho a „perfektný“ strih.

Súboj Matoviča a Fica naberá na obrátkach. „Pre túto vládu sú všetci ľudia len múdrosráči!“ šokoval Fico
Slovné ataky medzi súčasným premiérom Matovičom a jeho predchodcom vo funkcii Robertom Ficom sú už dlhoročné a obaja „kohúti“ si nič nedarujú ani v týchto dňoch. Informuje portál 1.pluska.sk. Čítať ďalej
10 | 11 | 2020 | Jozef Uhlárik ml.