Draxler: Vyhlásme Deň Matovičovho voliča!
27 | 01 | 2021 I sefredaktor









"Poznáte ten pocit: vidíte prieskum verejnej mienky a v ňom má Igorko ešte aj dnes desať alebo aj viac percent. A hovoríte si, že to nemôže byť ani pravda, veď toľko bl... eh, intelektovo indisponovaných ľudí ani nemôže byť!," píše v statuse na FB bývalý minister školstva Juraj Draxler.


"A potom ich stretnete, Svedkov Matovičových. Napriek tomu, že celoslovenské testovenie v novembri nebolo koncom, ako sľuboval, ale skôr prvou etapou katastrofálneho prílevu koviďákov do nemocníc, oni mu stále veria. Lebo Igor tak riekol," konštatuje Draxler.


To sú takí ľudia, pokračuje exminister, že keď im dáte IQ test a oni tam nevedia vyriešiť ani úvodné otázky, tak to zlostne podupú a povedia, že za to môže Fico. Keď im vetu po vete vysvetlíte, kde práve Matelko v televízii hneď niekoľkokrát zaklamal, chrstnú vám do tváre, že chcete návrat mafie a cítia sa pritom ako drsný Corrado Cattani vo chvíli, keď ide zatknúť Tana Carridiho.




"Je to taký spoločenský fenomén, že by sme si ho mali pripomínať. Aj roky dopredu, keď už ich idol bude za mrežami alebo vo vypolstrovanej miestnosti. Ako varovanie, čo všetko je možné. Preto vyhlásme Deň Matovičovho voliča," vyzýva Draxler.