Vydá Mikas zákaz vstupu do parlamentu pre nakazených poslancov, aby prešli koaličné zákony?
26 | 01 | 2021 I Ivan Brožík

"Dostali sa mi dostali informácie, že vraj Mikas, ktorý vládnym poslancom ešte pred pár dňami dovolil infikovaným ísť hlasovať do parlamentu, aby mohli prejsť ústavné zákony pošliapávajúce demokraciu a ľudské práva, má teraz na požiadanie koalície naopak zakázať pustiť do parlamentu tých poslancov, ktorí sú bez testu." - Zo statusu poslanca Tomáša Tarabu .




Reprofoto FB (@Tomáš Taraba)

"Takže pred pár dňami infikovaný vládny poslanec bol úplne v poriadku a súčasť akože kritickej infraštruktúry, dnes zdravý poslanec bez ich falošného testu, by už nemal byť ok." Píše v statuse na sociálnej sieti Taraba.


"Koalícia dala na schôdzu viaceré škandalózne zákony, ako napríklad o pestovaní geneticky modifikovaných organizmov v poľnohospodárstve, asi im tam teda opozícia prekáža." Pripomína poslanec NRSR.


A dodáva k blížiacemu sa hlasovaniu na schôdzi parlamentu , ktorá sa začína dnes popoludní - "Uvidíme či naozaj Mikas potvrdí povesť vládnej marionetky, ktorá tu už mesiace nerobí zdravovedu a nebojuje s infekciou, ale robí prízemnú politiku pod rúškom Covidu."


Taraba: Niekto si myslí, že sa dá prijať zákon, ktorým zabráni domáhaniu sa ľudských práv
24 | 01 | 2021 | Petra Demková