Poslanec Tomáš: Kolíková sa v prípade smrti generála Lučanského správa úboho a nechutne
19 | 01 | 2021 I editor01hd
Opozičný poslanec Erik Tomáš (Hlas-SD) označil vystúpenie ministerky spravodlivosti Márie Kolíkovej (Za ľudí) v relácii RTVS Pumpa za úbohé a nechutné, píše o tom v statuse na sociálnej sieti.

"Je úbohé a doslova nechutné, čo predvádza ministerka Kolíková v súvislosti so smrťou generála Lučanského. Po tom, ako pochybne, nedôstojne a bez štipky empatie informovala o udalostiach vo väznici sa rozhodla preraziť ďalšie dno. Objednala si svoj vstup v relácii RTVS Pumpa a jej aktérom vrátane ministerky nenapadlo nič lepšie ako necitlivo a cynicky rozoberať spomínanú tragédiu v takomto type programu. Neviem si ani predstaviť, čo prežívali príbuzní, priatelia, či bývalí kolegovia generála, keď sa na toto museli pozerať. To kam chcela verejnoprávna televízia touto Pumpou - žumpou posunúť našu spoločnosť?" pýta sa opozičný politik.




Tomáš hovorí, že ministerka Kolíková musí byť zvláštna povaha, keď sa nechala najať do relácie tohto typu. "Ale čo čakať od osoby, z ktorej povýšenectvo a arogancia doslova sršia. Stačí sa len pozrieť, v akej polohe sedela počas diskusie s Petrom Pellegrinim. Viac symbolov ani verejnosť nepotrebuje," uzavrel.



JUDr. Radačovský odkazuje provokatérom: Zastupujem Lučanského rodinu bez nároku na odmenu
18 | 01 | 2021 | sefredaktor