Je to vôbec vakcína? pýta sa Pfizeru ruský senátor
18 | 01 | 2021 I sefredaktor
 

Preklad: Redakcia HD 18/01/2021

Senátor Alexej Puškov spochybnil účinnosť vakcíny od spoločnosti Pfizer a zároveň poukázal na rastúci zoznam vážnych vedľajších následkov po jej aplikácii. Uviedol Tsargrad.tv.

 

„Smrtiace“ vedľajšie účinky vakcíny od spoločnosti Pfizer pribúdajú po celom svete - až 23 úmrtí v Nórsku a ďalších 10 v Nemecku. Úmrtia pribúdajú aj v USA, Izraeli a tiež vo Švajčiarsku. Známych je 4 500 prípadov vedľajších účinkov vo Francúzsku, vrátane veľmi závažných. Na „úspech“ vakcíny Pfizer preto poukázal ruský senátor Alexej Puškov.

Po očkovaní vakcínou Pfizer došlo k ochrnutiu tvárového nervu u 13 Izraelčanov. Počet dokázaných obetí v Nórsku už medzitým stúpol na 29. Asi 100 obyvateľov Holandska tiež hlásilo vedľajšie účinky. A to je iba neúplný zoznam nežiaducich účinkov spojených s vakcínou Pfizer.

„Je to vakcína, alebo čo je to vlastne?“ Pýta sa oprávnene Puškov na svojom účte v Telegrame. Člen ruskej Rady federácie sa odvolal na Telegram kanál iniciatívy Hlas Mordoru. Tá uviedla, že v Litve diagnostikovali koronavírus 152 lekárom kliniky Santara vo Vilniuse. Z nich 78 bolo očkovaných vakcínou Pfizer. Ukazuje sa teda, že táto vakcína je nefunkčná a jej použitie nemá zmysel.

„Lotyšsko už oznámilo pripravenosť použiť ruskú vakcínu Sputnik V, ak bude certifikovaná v Európskej únii,“ informoval Hlas Mordoru.