Viete čo sa deje s vaším telom keď nemáte dlhší čas sex? Radšej to ani neskúšajte!
03 | 01 | 2021 I Jozef Uhlárik ml.

Pre zdravého človeka je sex neodmysliteľnou súčasťou jeho života. Viete však, čo sa deje s vaším telom keď ho dlhšie nemáte?


Niektorí vedci a špecialisti tvrdia, že najlepší spôsob, ako zbaviť myseľ čiernych myšlienok, odpútať sa od stresu a zbaviť sa depresií je pohlavný styk, po ktorom má dokonca prestať bolieť aj hlava. Reči typu „Dnes nie, bolí ma hlava“ sú už teda dávno pasé. Pozrite sa, čo sa bude diať s vaším telom keď mu nedoprajete sex dlhší čas.
Bez dostatočného „tréningu“ sa muži nevzrušia a ženy nedosiahnu vrchol

Ako uvádza portál somzena.sk, zdraví ľudia by nemali s pohlavným životom nikdy prestávať a užívať si ho čo najdlhšie, pretože inak sa s jeho telom budú diať zaujímavé veci.
Budete častejšie chorí

Ak je telo zvyknuté na sex a zrazu ho nemáte dlhší čas, potom sa váš imunitný systém stáva oveľa slabší a baktérie majú tým pádom v tele oveľa jednoduchšiu
prácu s tým, aby ste boli napríklad prechladnutí alebo mali chrípku. Takže dámy a páni! Len do toho, majte čo najviac pohlavný styk a budete zdraví ako rybička.
Stres

Práve pohlavným stykom dokážete vaše telo zbaviť stresu. Pravidelný sex znižuje množstvo stresových hormónov a vy sa tak budete cítiť uvoľnene.
Dávajte však pozor, pretože ak stresu bude veľa, môžete sa zrútiť. Najlepšie si je preto s milovaným človekom užívať časté radovánky.

Príliš veľa sexu môže škodiť (aj príliš málo)
Podľa štúdie uverejnenej v roku 2017 má priemerný dospelý človek sex 54 krát ročne, píše portál Novinky.cz. To zodpovedá frekvencii zhruba raz týždenne. Ak je váš osobný priemer oveľa vyšší, možno vás napadá otázka, koľko sexu už je považované za... Čítať ďalej
02 | 01 | 2021 | Timotej Dudka

Zmena snov

Možné je aj to, že ak trpíte nedostatkom pohlavného styku, začnete mať podobné sny, ktoré sa budú často porovnávať s vašimi túžbami. V spánku tak budete sexuálne vyčíňať!
Trpí kardiovaskulárny systém

Sex nás nielen udržuje v kondícii, ale dokonca pri ňom môžete spáliť nejaké tie kalórie. Nedostatok sexu však môže rozhádzať váš kardiovaskulárny systém a aj vaše hormóny. Počas sexu sa totiž prekrvuje celé naše telo, čo má pozitívny vplyv aj na činnosť srdca.
Strata túžby

Ak pohlavný styk nebudete mať dlhší čas, môže sa stať, že potom na to prestanete myslieť a už o to nebudete mať ani záujem. Vaše libido tak bude reagovať inak než za normálnych situácií. Ak muži nebudú mať dostatočný tréning, bude pre nich ťažšie sa vzrušiť. Muži majú problémy s erekciou a ženy zas s dosiahnutím vrcholu

Stráca váš partner chuť na sex? Poznáme možné dôvody
Všimla ste si, že v posledných týždňoch či mesiacoch nejaví váš partner záujem o sex? Existujú totiž dôvody, ktoré môžu vysvetliť, prečo v posledných týždňoch slúži vaša posteľ výhradne k spánku, píše portál... Čítať ďalej
01 | 01 | 2021 | Timotej Dudka