„Rodina bola za zverejnenie lekárskej správy,“ napísal Lučanského syn, "ale nedali nám ju!"
02 | 01 | 2021 I Jozef Uhlárik ml.

Smrť Milana Lučanského stále rezonuje slovenskou verejnosťou, pretože je to niečo, čo u nás nemá obdobu. Svoj pohľad na ňu teraz poskytol aj jeho syn na verejnej sieti.


Adam Lučanský napísal na novom profile Všetci za Milana / #AllForMilan riadky, ktoré určite prekvapia mnohých. Týka sa úniku jeho zdravotnej dokumentácie do médií. „Ak toto číta niekto kompetentný v súvislosti s unikom informácií z OČTK, rodina je/bola by akceptovala verejné uverejnenie lekárskej správy. Predpokladáme že únik lekárskej správy nastal až po smrti. K originálu sme sa stále nedostali ani s plnou mocou od otca kým ešte žil, nakoľko plná moc nebola overená notárom. Akýkoľvek hon na informátora je už bezpredmetný a s účelom zastrašovania.,“ dodáva na záver Lučanského syn, ktorý zrejme v tejto fáze už nevidí dôvod na zistenia pôvodcu úniku.

Kaliňák: Milan Lučanský bol policajtom telom aj dušou. Bol nezákonne obvinený
Bývalý policajný prezident Milan L. bol nezákonne obvinený výpoveďami kajúcnikov, ktorým ide len o vlastnú záchranu, povedal dnes na tlačovej besede bývalý minister vnútra Róbert Kaliňák. Dôvody jeho väzby považuje za „absolútne... Čítať ďalej
30 | 12 | 2020 | Gabriel Matta