Harabin v novoročnom príhovore prirovnal covid k viróze, cez ktorú sa nás snažia očkovať a čipovať
01 | 01 | 2021 I Michal Filek

Štefan Harabin uverejnil na svojom facebookovom profile prostredníctvom videonahrávky novoročný príhovor. Opäť v ňom pripomenul, že koronavírus je len obyčajnou chrípkou a cez túto virózu sa nám snažia globálne sily podsunúť potrebu testovania, očkovania a čipovania. "Nemajte strach" vyzýva občanov. Tí, ktorí takto hrozia, o chvíľu stratia svoju moc," hovorí.


"Milí občania slovenskej vlasti. Na prahu nového roku 2021 vám v prvom rade želám pevné zdravie. Mnoho síl, energie k plneniu rodinných, pracovných povinností, ale aj tých spoločenských. Tento rok bude určite atypický vo vzťahu k predchádzajúcemu obdobiu. Treba si všimnúť, že nás vzhľadom na to, čo sme zažili pred pol rokom, čaká nie ľahké obdobie, pokiaľ ide o ochranu našej ľudskej identity, dôstojnosti, pokiaľ ide o ochranu našich základných ľudských práva a slobôd, pokiaľ ide o ochranu našich rodín a blízkych, našej identity, historičnosti a tak isto aj kresťanskej minulosti," prihovára sa Harabin svojim fanúšikom.

 

"Táto vláda ženie krajinu na pokraj občianskej vojny," obáva sa Blaha
Ešte pred koncom roka zverejnil sa facebooku svoj silvestrovský status Ľuboš Blaha. Tentoraz bol smutný. "V prvom rade chcem, aby tento prekliaty rok skončil. Rok, kedy na Slovensku došiel k moci nevzdelaný a arogantný narcistický šialenec, ktorý... Čítať ďalej
01 | 01 | 2021 | Michal Filek


Podľa neho sme totiž v období, kedy postupujeme totálny a frontály útok na naše rodiny, tradície a zdravie. "Zažívame obdobie obrovskej mediálnej histérie, aj v súvislosti s koronavírusom, ktorý je bežnou chrípkou v porovnaní s predchádzajúcimi chrípkami a cez túto virózu sa nám snažia globálne sily podsunúť potrebu jednak testovania, ale aj očkovania, čiže vakcinácie a takisto v konečnom dôsledku aj čipovanie."

Bývalý politik a sudca preto ľuďom odporúča, aby k týmto hrozbám pristupovali zodpovedne tak, aby si zachovali svoje rodiny, svojich blízkych. "Zároveň nemajte strach v spojitosti s upltňovaním svojich práv. Tí, ktorí vám hrozia stratou zamestnania, alebo stratou sociálneho, nemocenského poistenia, to sú ľudia, ktorí za chvíľu skončia v politike, za chvíľu stratia svoju moc. Skorumpovaní politici prichádzajú a dochádzajú. My, občania SR, tu ostaneme."

 

Exminister Šimko: "V spoločnosti je atmosféra, čo neberie ohľad na prezumpciu neviny"
Bývalý minister vnútra a obrany Ivan Šimko súcití s pozostalými bývalého policajného prezidenta Milana Lučanského. Zároveň však uvažuje, “ako nezávislá by musela byť komisia, ktorá bude skúmať, čo sa vlastne stalo, aby jej rozorvaná slovenská... Čítať ďalej
01 | 01 | 2021 | Ivan Brožík