Uhrík: „Mikas je v službách Matoviča!“ Matovič: „Chápem, že majú naložené v gatiach!“
28 | 12 | 2020 I Jozef Uhlárik ml.

Účasť na dnešnom hlasovaní v Národnej rade aj pozitívnych covid poslancov pobúrila opozíciu. Poslanec Uhrík chce podať trestné oznámenie, premiér ale obviňuje a varuje opozíciu.


Dnešný deň sa zrejme zapíše do dejín slovenskej Národnej rady čiernymi písmenami. Ešte nikdy sa totiž nestalo, aby povolenie hlasovať dostali aj poslanci, ktorí musia byť doma pre smrteľne nebezpečné vírusové ochorenie. Celú situáciu patrične zhodnotil na sociálnej sieti aj europoslanec Milan Uhrík z kotlebovej ĽSNS.
Krok hlavného hygienika je výsmech všetkým občanom Slovenska

Hneď v úvode prezradil krok, ktorý sa strana chytá spraviť pri hlavnému hygienikovi, ktorý takéto niečo dovolil „UŽ STAČILO! PODÁVAME TRESTNÉ OZNÁMENIE NA MIKASA,“ píše Uhrík a vysvetľuje: „ĽS Naše Slovensko vníma krok hlavného hygienika v službách Matovičovej vlády pána Mikasa ako totálny výsmech všetkým občanom Slovenskej republiky. Na základe jeho vyhlášky môže totiž dnes ktorýkoľvek poslanec NR SR pozitívny na Covid 19 prísť do parlamentu a šíriť tento vírus medzi ďalšími poslancami.“ Podľa Uhríka je to „ukážka arogancie a papalášstva voči všetkým ľuďom, ktorým sú celé mesiace pod hrozbou pokút a trestných stíhaní obmedzované ich práva na pohyb, či výkon zamestnania, rovnako tak deťom právo na vzdelanie.“ Ako píše europoslanec v závere, nariadenia totiž vyplýva, že „táto choroba buď nie je zďaleka taká nebezpečná, alebo sú opatrenia neúčinné, alebo sú vládni politici viac, ako ostatní občania.“ A preto v tejto veci ĽS Naše Slovensko podá trestné oznámenie podľa § 163 Trestného zákona: Šírenie nebezpečnej nákazlivej ľudskej choroby.



Irena Bihariová z Progresívneho Slovenska prirovnáva Uhríka k šimpanzovi, Hitlerovi či Mussolinimu!
Zdá sa, že vyštudovanej právničke Irene Biháriovej inštitút prezumpcie neviny a krivého obvinenia nič nehovoria. Šéfka združenia Ľudia proti rasizmu a odborníčka hnutia Progresívne Slovensko na problematiku "anticigánizmu" totiž na sociálnej sieti... Čítať ďalej
28 | 10 | 2019 | Magda Danková

Berú bez hanby 4500 eur mesačne a celý rok aj tak hovno robia

Prirodzene, opačný názor ako opozícia má premiér Igor Matovič, ktorá sa oň tiež podeli v statuse na sociálnej sieti. „PAPALÁŠI Z HRUŠKY DOLE,“ začína šéf OĽaNO. „Dnes mnohí politici z opozície, či od fašistov či z Ficovej a Pellegriniho mafie, sa budú predbiehať v silných slovách, ako je to nemorálne, že poslanci a pani prezidentka majú od hygienika výnimku prísť do práce v prípade nevyhnutnosti aj počas karantény. Vraj to je nemorálny papalášizmus. Hovoria, že poslanci nesmú mať žiadne výhody voči obyčajným zamestnancom,“ snaží sa premiér, kto vie prečo, naoko brániť parlamentných poslancov.



„Tak takto - skúsme bez servítky - NEMORÁLNY PAPALÁŠIZMUS je brať bez hanby 4.500 € čistého mesačne a s prepáčením celý rok hovno robiť - a stráviť akože v práci 50 hodín mesačne. Chápem, máte naložené v gatiach zo strachu, že spravodlivosť aj vám na dvere zaklope a potrebujete preto do posledného dychu štvať ľudí proti vláde, proti opatreniam či očkovaniu. Nejde vám o zdravie ľudí, nejde vám o ich životy. Sú vám ukradnutí. Chcete sa len sebecky zachrániť pred ťažkou rukou spravodlivosti ... ale netešte sa predčasne, ľudia nie sú hlúpi,“ zakončil svoj status Igor Matovič narážajúc na čistky v radoch polície a justície, ale aj medzi bývalými vysokopostavenými štátnymi zamestnancami či straníckymi oligarchami.

„Z toľkej faloše je človeku až nevoľno,“ odkazuje Blaha Matovičovi za jeho status
Matovič a Blaha sú ako toreador a býk v aréne. Keď premiér niečo zverejní na sociálnej sieti, prakticky okamžite na to reaguje aj smerácky poslanec. A nie raz len poriadne útočne, ale aj štipľavo. Rovnako ako v tomto prípade. Čítať ďalej
21 | 12 | 2020 | Jozef Uhlárik ml.