Očkovaciu látku vyvinutú vďaka potratom si biskup pichnúť nenechá. Radšej pôjde do väzenia
27 | 12 | 2020 I Jozef Uhlárik ml.

Zdravie a najmä životy nám v boji proti koronavírusu majú zachrániť vakcíny, ktoré ale nie všetci prijímajú a sú ochotní sa dať zaočkovať. Patrí medzi nich aj biskup Schneider.


Svet sa dostal do ďalšej fázy boja proti COVID-19, ktorou je očkovanie. Nie každý je ale ochotný absolvovať ho, a to z najrozličnejších príčin. Tú svoju má aj biskup Athanasius Schneider, ktorý je dokonca pripravený ísť aj do väzenia, informuje portál christianitas.com.
Spoliehať sa bude na Pána Boha a silu od neho

„Som pripravený ísť do väzenia, ale neprijmem neetickú vakcínu vyrobenú z bunkových línií potratených detí,“ uviedol biskup Athanasius Schneider pre portál Life Site News a vydal aj vyhlásenie, ktoré urobil spolu s kardinálom Pujatsom, biskupom Stricklandom, biskupom Lengom a biskupom Petom. Katolícki biskupi zaujali kritický postoj k novým vakcínam proti ochoreniu Covid-19. Schneider vo vyhlásení vysvetlil, že on a jeho kolegovia biskupi chápu dôležitosť toho, čo navrhujú a uviedol, že odmietnutie očkovania proti Covidu-19 môže viesť k prísnym trestom.

Jeho excelencia dala jasne najavo, rovnako ako signatársky biskup Strickland, že je pripravený ísť aj do väzenia, ale neprijme očkovaciu látku vyvinutú vďaka potratom. Biskup doslova uviedol: „Spolieham sa na Pána Boha, ktorý mi určite dodá silu, aby som dokázal priniesť aj poslednú obetu.“ Biskup tiež vyhlásil, že cíti skutočnú bolesť v srdci, keď vidí koľko ľudí, vrátane kňazov a biskupov katolíckej Cirkvi, podporuje prijateľnosť vakcíny proti Covidu, vyrobenej z bunkových línii potratených detí. Biskup Schneider je presvedčený o tom, že Boh ukáže všetkým následky a napokon im otvorí oči.

Ľudia, ktorí odmietnu očkovanie proti Covid-19, môžu čeliť obmedzeniu slobody, varuje kanadská ministerka zdravotníctva
Nikto nebude donútený zaočkovať sa proti koronavírusu, ale ľudia, ktorí to odmietnu, by mohli byť zbavení určitých slobôd, upozornila ministerka zdravotníctva kanadského štátu Ontário Christine Elliottová, informuje portál RT. Čítať ďalej
08 | 12 | 2020 | Marek Molnár