Spevák Robo Papp: Tituly nikomu múdrosť nepriniesli a pánovi Mikasovi už vôbec
18 | 12 | 2020 I Petra Demková

Spevák sa opäť pustil do hlavného hygienika. Nepáčia sa mu pravidlá, ktoré zavádza. Teraz je to konkrétne to, že reťazce by nemali cez sviatky predávať iný tovar, len potraviny. Papp je presvedčený, že Slováci sú finančne na tom tak zle, že si tovar potrebujú dokupovať priebežne z peňazí z brigád a nevedia si naraz urobiť pred lockdownom veľké zásoby.  


Spevák, ktorý sa netají tým, že volil práve OĽaNO a Igora Matoviča, už niekoľko mesiacov hromží na novú vládu a proti-koronové opatrenia, ktoré vláda zavádza. Aj do hlavného hygienika sa už v minulosti pustil. A dnes opäť. „Včera som opäť nechtiac u svokry na návšteve zhliadol správy a v nich nášho hlavného hygienika, ako hovorí, že v potravinách počas lock downu nekúpime nič, okrem potravín,“ začína svoj status na sociálnej sieti spevák.

Mestá žiadajú vládu: Dajte lockdown čo najskôr, situácia je už neudržateľná!
Výrazný nárast pozitívnych na koronavírus začínajú negatívne pociťovať aj mestá, respektíve nemocnice v nich. Aj preto sa rozhodli ich predstavitelia vyzvať vládu, aby urýchlene konala a zastavila tento nepriaznivý stav. Čítať ďalej
16 | 12 | 2020 | Jozef Uhlárik ml.


„Tak ak dovolíte, ja sa k tomu vyjadrím, ako obyčajný občan tejto republiky, na čo má každý z nás právo,“ pokračuje čerstvý otec. „Pán Mikas má evidentne peňazí dosť na to, aby sa zásobil vo veľkom baterkami, sviečkami, papiermi na pečenie, zrejme má aj dosť veľkú špajzu, ktorá už teraz je plná. Sú tu ale ľudia, ktorí živoria a fungujú tak povediac z ruky do huby a po skrachovaní žijú s dlhmi a zarábajú si občasnými brigádami a vždy keď dostanú tú svoju almužnu, idú si kúpiť to najzákladnejšie, čo práve potrebujú a nie zásoby na niekoľkotýždňový lock down,“ hnevá sa spevák.

„Opäť sa mi potvrdilo, že tituly nikomu múdrosť nepriniesli a pánovi Mikasovi už vôbec,“ pritvrdzuje spevák. „Ak máte pocit, že toto je ten najmúdrejší hygienik v Európe, tak vám milí spoluobčania srdečne gratulujem. Opäť ide zatvárať a zakazovať a obmedzovať bez toho, aby zabezpečil ľuďom to, čo z týchto obmedzení plynie a to je aj memento celej tejto vlády, povedať A, ale nepovedať B, zavrieť, neodškodniť, zavrieť, nezabezpečiť ľudí, urobiť odklad splátok na 9 mesiacov, aby ľudia držali hubu a krok a počas tých 9 mesiacov zruinovať gastro, cestovný ruch, umelecký svet a teraz pustiť úvery naspäť, do toho spraviť lock down. Vivat Slovakia!“ zakončil svoj výlev na sociálnej sieti spevák.

Podnikatelia kritizujú vládu aj Mikasa: "Nezvládli ste to!"
Nezvládli prípravu ani priebeh druhej vlny pandémie koronavírusu, kritizujú podnikatelia Matovičovu vládu aj Jána Mikasa. Čítať ďalej
15 | 12 | 2020 | Ivan Brožík