Silikóny, kam sa pozrieš. Vedela by Andrea Verešová zaujať aj v roláku?
02 | 11 | 2020 I Timotej Dudka

Modelka Andrea Verešová (40) má nesporne jednu z najkrajších postáv českého a slovenského šoubiznisu. Drie na nej každý deň a nikto by nepovedal, že porodila dve deti. Ale nie je toho odhaľovanie už trochu moc? Pýta sa portál Expres.


Ako píše portál Expres, až si jeden povie, že sa bojí, aby na neho silikóny tejto krásky nevypadli i z chladničky, keď ju otvorí. Dokázala by na seba upútať pozornosť aj v roláku?

Modelka Andrea Verešová vsádza len na svoju krásu a dokonalé krivky, čo je pri jej povolaní pochopiteľné, až potrebné. Väčšina dievčat z titulných strán časopisov však dozrieva, chcú byť brané nielen ako vešiaky na oblečenie, ale rady by zaujali aj niečím iným, napríklad intelektom.



To sa asi netýka Andrey Verešovej, ktorá na svoj vek vyzerá úžasne a kdejaká baba jej môže závidieť bezchybnú postavu. Tá, hoci sa prezentuje ako vyštudovaná právnička, nedá snáď jedinú fotku, kde by nevystavovala veľké silikóny alebo nevystrkovala zadok.



Vsádza len na sexi výzor, ktorý však postupom času skôr unavuje, pretože už nedokáže prekvapiť. Nikto nehovorí, aby sa prestala vystavovať, ale aby to aspoň trochu miernila a striedala. Dokázala prekvapiť niečím iným, napríklad intelektom, než len fotkami s veľkými prsiami.

Aj keď je na tie snímky isto pekný pohľad, najmä pre pánov, keď si však prechádzate Instagram a vyskočí na vás výstrih Verešovej, už vás nenapadne povedať si „wow“, ale len si poviete „už zase“?

Majk Spirit mesiac po narodení dcéry vzdal poklonu samoživiteľkám: Nechápem, ako to robia!
Je to už takmer mesiac, čo sa z rappera Michala Dušičky (36) alias Majka Spirita stal otecko. 1. októbra totiž jeho pôvabná manželka Marie (32) porodila ich prvé dieťa, dcérku s neobvyklým menom Aria. Tunajší búrlivák je dnes z bábätka ako sa... Čítať ďalej
31 | 10 | 2020 | Timotej Dudka