Brad Pitt konečne oficiálne zadaný: Mladučká modelka (27) vyzerá úplne ako Angelina!
28 | 08 | 2020 I Timotej Dudka

Brad Pitt (56) sa deväť dlhých mesiacov túlil k nemeckej modelke Nicole Poturalskiovej (27), bez toho, aby o tom ktokoľvek tušil. Ich pomer praskol túto stredu, keď prileteli na romantickú dovolenku do Francúzska. Čo je však najšialenejšie? Modelka ako by jeho exmanželke Angeline Jolie (45) z oka vypadla!


Ako píše portál Blesk, len máloktorým slávnym osobnostiam sa pošťastí utajiť pred verejnosťou dlhodobý vzťah, Bradovi sa to ale predsa len podarilo. Keď v stredu priletel súkromným lietadlom do Francúzska a po boku mu kráčala tajomná tmavovláska, začali sa internetoví detektívi činiť. Nakoniec im spadla sánka - záhadná žena je v skutočnosti modelka menom Nicole Poturalskiová, s ktorou sa prvýkrát ukázal na verejnosti už vlani v novembri!

Vtedy sa aj s Aliou Shawkatovou, ktorú všetci považovali za jeho intímnu spoločníčku, hoci to obaja popierali, objavili na vystúpení Kanye Westa. Brad a Nicole sedeli vedľa seba, rozprávali sa a došlo aj na opatrné dotyky. Po tejto udalosti ich zrejme nikto nevidel znova spolu. Teda, až do tohto týždňa. „Vídavajú sa a teraz spolu trávia dovolenku,“ potvrdil magazínu Page Six nemenovaný zdroj.

Angelina Jolie schválne zdržuje rozvod s Pittom!
Rozvod Angeliny Jolie (45) a Brada Pitta (56) sa ťahá už štyri roky a herečka si veľmi dobre uvedomuje, že v stávke je skutočne veľa. Brad očividne vyhráva, Angelina totiž zvolila zdržiavaciu taktiku a požiadala o odvolanie rozvodového sudcu,... Čítať ďalej
14 | 08 | 2020 | Timotej Dudka


Ako sa obaja zoznámili, nie je zatiaľ jasné. Čo už sa ale vie, je, že Nicole má 27 rokov, pôvodom je z Nemecka, hovorí niekoľkými jazykmi a pracuje ako modelka. Tiež je pyšnou mamičkou syna Emila. Najviac zarážajúce na Bradovej novej priateľke je, ako veľmi sa podobá jeho bývalej manželke Angeline Jolie!

Modelka už v predchádzajúcej dobe naznačila, že sa s niekým vída. V rôznych príspevkoch na Instagrame písala, že si užíva spoločnosti svojej druhej polovičky alebo že jej chýbajú prechádzky s jej láskou. Že sa jedná o jedného z najslávnejších hollywoodskych elegánov, by však nikdy nikoho nenapadlo.

“Hej chlapci, mám 40, už sme starci” - Macaulay Culkin na Twitteri
Herec Macaulay Culkin oslávil svoju štyridsiatku niekoľkými veselými tweetmi - a jeho fanúšikovia zrazu zistili, že sú vlastne už riadne dospelí. Čítať ďalej
28 | 08 | 2020 | Ivan Brožík