Harry sa postavil proti Meghan: Už toho mám dosť!
24 | 08 | 2020 I Timotej Dudka

Vysnívaný dom v Kalifornii Meghan Markleová (39) a princ Harry (35) okupovali iba niečo vyše mesiaca. Príčin k presťahovaniu mali hneď niekoľko, ako sa však ukázalo, tým najväčším dôvodom k presunu bol princ Harry, ktorý život v Los Angeles z celej duše neznášal, píše portál Blesk.


Dom alebo palác? S cenovkou 12,7 miliónov eur a deviatimi spálňami, šestnástimi kúpeľňami, zábavou v podobe kina, telocvične alebo detského ihriska pre Archieho (1) sa ponúka otázka, či si vojvodovia zo Sussexu nechceli vynahradiť luxus, ktorý im dopriala kráľovská rodina počas ich pôsobenia v monarchii.

Zásadnou neznámou v celej tejto kauze bolo, prečo si vybrali dom viac ako 150 kilometrov vzdialený od centra všetkého diania, Los Angeles, kde Meghan  vyrastala, kde sídli samotný Hollywood a kde sa doposiaľ zdržiavali v prenajatej haciende.

Šokujúca premena vychudnutej Angeliny Jolie! Inšpiruje ju vojvodkyňa Meghan?
Sú to dlhé a dlhé mesiace, kedy sa sexbomba Angelina Jolie (45) naposledy ukázala na verejnosti. Ľudia sa vtedy divili, ako mohla tak výrazne schudnúť a nezdravý výzor pokladali za smutný výsledok dlhoročných súdnych ťahaníc s exmanželom Bradom... Čítať ďalej
23 | 08 | 2020 | Timotej Dudka


Podľa blízkeho zdroja manželského páru bol Harry nešťastný zo života v LA a z nedostatku súkromia, s ktorým sa rodina od prvého dňa nasťahovanie potýkala.

„Harry to tam nenávidel - nasťahovanie v čase prepukajúcej pandémie bolo zle načasované a niekto im stále zasahoval do súkromia,“ citoval server Us Weekly blízky zdroj. V predchádzajúcich mesiacoch si Sussexovia sťažovali na obťažovanie predovšetkým od paparazzov, ktorých drony lietali nad pozemkom v snahe zachytiť detaily z ich života. V jeden moment im kvadrokoptéra preletela priamo nad hlavami, keď sa Meghan s Archiem čvachtali v bazéne.

Týraná exmanželka mafiána na úteku, ktorý predal rezidenciu Harrymu a Meghan: Zničil mi život!
„Urobil mi zo života peklo!“ Varuje Anna Fedosejevová (38) pred ruským boháčom na úteku, od ktorého si Harry (35) a Meghan (39) práve kúpili opustentné sídlo v Kalifornii, informuje portál Blesk. Čítať ďalej
19 | 08 | 2020 | Timotej Dudka


Pár okolo pozemku vztýčil čiernu nepriepustnú bariéru a vysadil plot kamerami, nič z toho však nepomohlo. Rozhodnutie odísť z Los Angeles do pokojnejšej Santa Barbary bolo údajne jeden z mála momentov, kedy sa Harry postavil manželke a dal prednosť svojmu duševnému zdraviu pred jej predstavami o spoločnom živote.

Je totiž všeobecne známe, že Meghan mala vždy v pláne vrátiť sa rodného mesta a znovu vzkriesiť kariéru herečky.

Meghan a Harry poďakovali autorom, ktorí nazvali vojvodkyňu Kate „šľapkou a anorektičkou“!
Keď vojvodovia zo Sussexu pred pár dňami poďakovali fanúšičke, ktorej sa vďaka fondu podarilo získať vyše 50 000 eur, pravdepodobne netušili, že patrí k zakladateľom kritického twitterového účtu, cez ktorý si autori často a veľmi kruto uťahovali z... Čítať ďalej
22 | 08 | 2020 | Timotej Dudka