Zmenil si Jakub Prachař farbu vlasov alebo zošedivel zo starostí okolo rozvodu s Agátou?
07 | 08 | 2020 I Timotej Dudka

Jakub Prachař to v poslednej dobe rozhodne nemal jednoduché, až by sa človek nečudoval, keby sa všetky starosti podpísali na jeho vzhľade. Fanúšikov preto zaujala zmena farby vlasov známeho herca a moderátora, píše portál Stars24.


Známa česká fráza hovorí, že ľuďom môžu zošedivieť vlasy hrôzou. Niečo také sa nám možno snaží na sociálnych sieťach naznačiť Jakub Prachař. Predsa len mal starostí v posledných dvanástich mesiacoch viac než dosť.

Stačí pripomenúť predovšetkým tiahnuci sa rozvod s manželkou Agátou, ktorý by podľa jej slov mal byť dotiahnutý do konca letných prázdnin. Jakubovi navyše podľa všetkých indícií nevyšiel ani ďalší vzťah s modelkou Denisou Dvořákovou.

Jakub Prachař to konečne rozbehol! Pandémiu využil vo svoj prospech
Český moderátor Jakub Prachař rozhodne nelení! V posledných mesiacoch išiel na plno a rozhodol sa, že sa niečo naučí, teda aspoň po tej kultúrnej stránke, píše portál Stars24. Čítať ďalej
20 | 07 | 2020 | Timotej Dudka


„Rok sa s rokom zišiel. V tomto období som dokázal umiestniť aj 20 fotografií na Instagram a podarilo sa mi zošedivieť,“ okomentoval Prachař svoj vzhľad na novej snímke. „See you soon, mr. Bouček,“ dodal na záver.

Vyzerá to teda, že páni sa v týchto dňoch vybrali na pánsku jazdu. Spoločný angažmán v televíznom programe Máme radi Česko im evidentne nestačí.