Vodič po dopravnej nehode v Banskej Bystrici ušiel z miesta činu (aktualizácia)

Polícia dokumentuje dopravnú nehodu, ktorá sa stala dnes ráno v Banskej Bystrici.


Ako informuje vo svojom profile na sociálnej sieti, vodič po nehode ušiel z miesta činu, pričom na mieste zostali v druhom vozidle dve ťažko zranené osoby.

„Vodič osobného auta prešiel do protismeru, kde sa zrazil s protiidúcim autom. Po nehode z miesta ušiel. Vodička aj spolujazdkyňa z druhého auta sú ťažko zranené. V aute vodiča, ktorý nehodu zavinil boli nájdené podozrivé látky,“ priblížila polícia.

[0]=AZU_Uf9LRy2S2yXdOSYAq_EPVZ20WJj4Wd8vI_p4bGIQzAi2qY6BKvrT-17VM7bkK_3ZwJKKkyiQCZ0_zqzsZ0aIsyWSUQy223h5n36tpjeTpZLaZv5er0UMz8IN-oY24_LEGH6ZdIotFyuuYE_pFCjuU08b0VWLZ3-UByB_-z0lSg&__tn__=%2CO%2CP-R

Aktualizované 18.7. o 14.33 hod.:

Vodič podozrivý zo zavinenia sobotňajšej nehody v Banskej Bystrici, pri ktorej sa ťažko zranili dve ženy, je už v rukách polície. Ako informovalo Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Banskej Bystrici, ide o 22-ročného Banskobystričana.

Muž po nehode z miesta nehody utiekol, v jeho aute našli policajti striekačky s kryštalickou látkou. "Dychová skúška bola u 22-ročného vodiča negatívna, bol mu odobratý aj biologický materiál," uvádza polícia na sociálnej sieti s tým, že vyšetrovateľ začal trestné stíhanie pre trestný čin ublíženia na zdraví a neposkytnutie pomoci a taktiež pre drogovú trestnú činnosť.

Podpaľač luxusných áut sa väzeniu vyhne vďaka nepríčetnosti (VIDEO)
Muž, ktorý podpálil hneď niekoľko drahých áut, do väzenie nepôjde. Podľa znalkyne nebol príčetný a odporúčajú mu ústavné liečenie. Čítať ďalej
18 | 07 | 2020 | Natália Sollárová