Denný horoskop 02.06.2020
02 | 06 | 2020 I Mário Martinka



Býk

21.04- 21.05

Nadmerná práca a stres môžu mať negatívny vplyv na Vaše zdravie. Dnes je dobrý deň na oddych a komunikáciu s priateľmi. Nečakajte dnes veľký prísun peňazí. Venujete príliš veľa pozornosti tomu, čo hovoria ostatní, a nie tomu, ako sa cítite - skúste to zmeniť.




Blíženci

22.05- 21.06

Tajné záležitosti môžu byť zverejnené. Dajte si pozor na menšie ochorenia. Nový priateľ sa vás bude snažiť zviesť z Vašej cesty. Dostane sa Vám dnes pomoci k dokončeniu Vašich úloh. Dostanete emocionálnu podporu.




Rak

22.06 - 22.07

Dnes Vás čaká prekvapenie. Toto prekvapenie sa môže zjaviť formou neočakávaného návštevníka. Dokážete hocičo ak použijete intelekt, šarm a know how. Buďte kreatívni.




Lev

23.07- 23.08

Obmedzte tendencie byť introvertní. Veci sa zdajú byť teraz nezvládnuteľné, ale neviditeľná ruka tlačí veci tak aby sa vám vydarili. Zarábajte peniaze pomocou vynaliezavosti a tvorivého talentu.







Panna

24.08 - 23.09

Dnes sa kladie dôraz sa finančné záležitosti. Príde k zlepšeniu Vášho finančného stavu - buď Vašim alebo niekoho úsilím vo Vašom okolí. Financie môžu byť dobré, ale dávajte si pozor na pätolizačov. Nenechajte sa obrať o  svoje peniaze.




Váhy

24.09 - 23.10

Rodičia alebo starší príbuzní budú dnes vyžadovať Vašu pozornosť a čas. Otvorte svoje srdce a sledujte, ako sa rozvíja romantika. Dnes je ideálny deň na stretávanie sa s ľuďmi, na ktorých by ste chceli zapôsobiť.




Škorpión

24.10 - 22.11

Zarábajte peniaze pomocou vynaliezavosti a tvorivého talentu. Investície do nehnuteľností by dnes mohli byť pre Vás výhodou. Dávajte pozor na problémy s vozidlami alebo komunikačnými zariadeniami.




Strelec

23.11 - 21.12

Snažte sa dnes nepreťažovať. Nedávajte nádej niekomu s kým to nemyslíte vážne. Nebuďte unáhlení v  súdení partnerov alebo tých, s ktorými pracujete








Kozorožec

22.12 - 20.01

Romantika, humor a fantázia sú dnes na vysokej úrovni. Cítite sa vyzývavo a spoločenské udalosti Vám vyhovujú. Neúprimné gestá a priateľstva môžu byť zavádzajúce.




Vodnár

21.01- 19.02

Dnes je deň na tvorivé vyjadrenie sa. Skúste si zaspievať a možno zistíte, že máte úžasný hlas. Zameranie a presnosť sú dnes Vaše najlepšie nástroje. Vo večerných hodinách nejaká udalosť môže vrhnúť tieň na Vaše jasné myslenie.




Ryby

20.02 - 20.03

Váš partner ovláda Váš čas a Vaše emócie. Dnes je dobrý deň, na odhalenie toho čo cítite, svojmu blízkemu. Partneri to myslia s Vami dobre, ale sú temperamentní a ťažko sa s nimi vychádza.




Baran

21.03 - 20.04

Mesiac vás robí náladovými a emocionálne krehkými. Všetky záležitosti týkajúce sa financií, sa dnes podporujú. Odviedli ste skutočne dobrú prácu, keď ste si vypočuli všetku kritiku, ktorá bola zameraná na nedávne rozhodnutia, ktoré ste urobili.




Zdroj horoskopov: www.deccanherald.com

Zdroj obrázkov: pixabay.com