Madonna (61) si našla o 35 rokov mladšieho partnera! Rodičia to chlapcovi schvaľujú
29 | 04 | 2020 I Miroslav Tóth

Patrí Madonna (61) do starého železa? Podľa jej posledného vzťahu rozhodne nie. Kontroverzna speváčka sa už viac ako rok vída so 35 rokov mladším zajačikom a svoju lásku dávajú na obdiv celému svetu!


Volá sa Ahlamalik Williams, má dvadsaťšesť a živí sa tancom. Počas jednej šou medzi ním a kráľovnou popu preskočila iskra a od tej doby sú nerozluční. Williams, ktorý je len o tri roky starší ako Madonnina dcéra Lourdes (23), bol do rodiny prijatý všetkými šiestimi deťmi. A netradičnému vzťahu prajú všetko dobré aj jeho rodičia, ktorí sú zase mladší ako jeho nové "dievča".

"Madonna nám neprestávala opakovať, ako veľmi jej na našom synovi záleží," prezradil Williamsov otec britskému Mirroru.

"Povedala, že je to inteligentný a nadaný mladý muž. Ona sama nám povedala, že je do neho po uši zamilovaná a že sa nemusíme báť, pretože sa o neho postará," pokračoval rodič. Veľký vekový rozdiel ho necháva chladným a nad faktom, že je speváčka o dva roky staršia ako on, sa vždy pousmeje. Chlapcova mamička zase uviedla, že obaja boli odvekými fanúšikmi Madonny, a hoci sa o neho bojí, verí, že mu Madonna neublíži a zostane s ním.

Vesmír môže mať „sever“ a „juh“, čím by sa vyvrátila Einsteinova teória gravitácie
Vedci, ktorí študujú kvázar vzdialený 13 miliárd svetelných rokov, sa domnievajú, že objavili „smer“ vesmíru, pričom ak sa nemýlia, tak vyvrátia nielen Einsteinovu teóriu gravitácie, ale aj štandardný model kozmológie, informuje portál... Čítať ďalej
29 | 04 | 2020 | Marek Molnár


To napokon potvrdzujú mnohé vyznania lásky. Naposledy Madonna svojmu zajačikovi zaželala k narodeninám a priznala, že nemohla nájsť lepšieho človeka na trávenie karantény. Príspevok doplnila romantickými fotografiami. Speváčka hitu Like a Prayer sa tiež dušuje, že s Williamsom plánuje spoločnú budúcnosť.

Nie je to ale prvý vzťah s oveľa mladším partnerom. Madonna bola vždy na zajačikov, v roku 2014 chodila s o 30 rokov mladším tanečníkom Timorom Steffens, v rokoch 2010-2013 udržiavala intímny vzťah s Brahimom Zaibatem, ktorý bol o 29 rokov mladší.

Meghan sa nehanebne zapredala: Pre peniaze naozaj čokoľvek!
V kráľovskej rodine sa jej nepáčilo a tak sa chcela odtrhnúť. Lenže napriek tomu hodlá svoje skúsenosti a zážitky z paláca náležite zúročiť. Za rozhovor o živote v kruhu britskej monarchie ponúkla americká televízna stanica Meghan neuveriteľný... Čítať ďalej
28 | 04 | 2020 | Dominik Simon