Elton John má zjavne závažné zdravotné problémy! Bojuje so zákernou chorobou?
25 | 04 | 2020 I Miroslav Tóth

Je Elton John (73) ťažko chorý? Fanúšikovia si počas jeho vystúpenia v rámci celosvetovej kampane Together At Home mohli všimnúť, ako spevák nezreteľne vyslovuje a má zlé vyjadrovacie schopnosti.


Na chvíľu sa dokonca zdalo, ako keby chvíľu pred začatím svojho najväčšieho hitu spevák prekonal mŕtvicu, informoval portál Express.co.uk. Elton John nie je najmladší, ale je stále vitálny. Alebo aspoň bol. Sedemdesiattriročný legendárny Rocketman prežíva v posledných mesiacoch problémy so svojím hlavným pracovným nástrojom - hlasom.

Vo februári sa uprostred koncertu kvôli strate hlasu psychicky zosypal a musel odísť z pódia, čo zanechalo v oddaných fanúšikoch pachuť blížiacej sa tragédie. A tá sa s každým ďalším koncertom zvýrazňuje.

Kampaň Together At Home spojila slávnych hudobníkov z celého sveta a vrcholom repertoáru mal byť práve Elton. Pri svojej ikonickej skladbe Im Still Standing však fanúšikov o tom, že stále stojí pevne na nohách, nepresvedčil. Naopak ich vydesil.

Elton John o princezne Diane: Toto bude navždy ľutovať!
Elton John (72) patrí už dlhšiu dobu medzi blízkych priateľov britskej kráľovskej rodiny. Za skladbu, ktorú zložil pre princeznú Dianu († 36) získal cenu Grammy. Singel "Candle In The Wind" zaznel na jej pohrebe v roku 1997. Od tej doby už s touto... Čítať ďalej
21 | 04 | 2020 | Dominik Simon


Slová piesne zneli nezrozumiteľne, John mal očividne problém s vyjadrovacími schopnosťami, po piesni zo seba niečo nezrozumiteľne vychrlil. O prekonanú mŕtvicu, ako sa v diskusiách hojne špekulovalo, nešlo, prsty mu totiž po klavíry vyhrávali ako divé. Fanúšikovia sa ale rovnako obávajú, že ho postihla nejaká zákerná choroba.

"Elton, nevyzeral si najlepšie. Vážne si počas vystúpenia zápolil. Prosím, vyhľadaj pomoc!," zaznelo na Twitteri. Iný fanúšik sa už so spevákom pomaly lúči: "Panebože, chudák jeden. Ako by mlel z posledného."

Tí, ktorí sledujú Johnov každý krok, ale neprajníkov, odrovnali jeho blízki jednoduchým vysvetlením, že Elton prekonal zápal pľúc.

"Vy ste ale nezdvorilí! Veď sa doslova zotavuje zo zápalu pľúc a očividne z toho ešte nie je vonku!," naštval sa jeden z popredných fanúšikov na kritikov a ďalší ho podporil faktom, že aj keď má Elton už 73 a nemôže vystupovať tak aktívne ako pred rokmi, napriek tomu bol úžasný.

Robert F. Kennedy ml. otvorene obvinil Billa Gatesa zo snahy vyhladiť časť populácie
Robert F. Kennedy mladší ostro vystúpil proti Gatesovi a jeho žene Melinde, ktorí chcú podľa neho „očkovaním proti koronavírusu“ vyhladiť väčšiu časť svetovej populácie. Napísali EPOCH TIMES. Čítať ďalej
25 | 04 | 2020 | Preklad: Redakcia HD