Lady Gaga odkryla krutú pravdu o jej znásilnení! (VIDEO)
12 | 04 | 2020 I Miroslav Tóth

Že nie je všetko zlato čo sa blyští, vie veľmi dobre aj Lady Gaga, ktorú znásilnil o 20 rokov starší hudobný producent. V šou moderátorky Oprah Winfrey si vyliala srdce na dlani a prehovorila o svojej skúsenosti pár nepríjemných viet...


Následky príšerného zážitku si so sebou nesie dodnes. A hoci navonok pôsobí nezdolným dojmom, zábery zo zákulisia šou moderátorky Oprah Winfrey, kde sa o svojej skúsenosti rozhovorila, ukázali, že to tak úplne nie je.

Z videa, ktoré Oprah zverejnila na svojom Instagrame, behá mráz po chrbte. Práve skončila ďalšia zo série jej putovných talk show a moderátorka sa ponáhľa chodbou do zákulisia. "Kde je? Kde je Gaga?," volala. A keď ju konečne zbadá, začne plakať...

https://www.instagram.com/tv/B68a8BfBdBl/

O tom, že speváčka čelila znásilneniam, sa zmienila už v roku 2014, podrobnosti však nepridala. Rovnako tak verejnosť vie už dlhšiu dobu o tom, že sa Lady Gaga dostáva z vážnych psychických problémov a takisto je komplikuje život nepríjemné ochorenie Fibromyalgia (ochorenie prejavujúce sa chronickou a paralyzujúcou bolesťou celého tela - pozn. Red.). Až teraz ale všetky dieliky skladačky zapadli do seba.

"Keď mi bolo devätnásť, znásilnili ma," povedala speváčka v rozhovore s Oprah. "Následne sa u mňa vyvinula posttraumatická stresová porucha. Začala som brať lieky, ale tým to neskončilo. O niekoľko rokov neskôr, keď už som bola slávna, som zrazu po koncertoch cítila príšernú bolesť svalov a kĺbov. Doktori mi povedali, že je to fibromyalgia a že to môže mať súvislosť s tým, čo som si prežila," povedala.

Speváčka tak okrem iného upozornila na to, že duševné zdravie je prepojené s tým fyzickým a že viacero lekárov na to dosť často zabúda. "Mentálne problémy sú choroby. Mali by sme si to už konečne pripustiť," vyhlásila.



Lady Gaga sa s Winfrey rozprávala už minulý rok v novembri. V interview pre časopis Elle jej vtedy opísala, aké stavy zažívala, kým lekári prišli na to, čo jej skutočne je, a ako svojmu okoliu prezradila, že je obeťou sexuálneho obťažovania.

Oprah sa Lady Gaga nezverila náhodou. Aj slávna moderátorka sa totiž stala obeťou sexuálneho zneužívania, a to dokonca v čase, keď bola ešte dieťa! "Prvýkrát ma znásilnil bratranec, ktorý ma a sestru strážil, keď bola matka v práci. Mala som deväť rokov, "prezradila pred rokmi Oprah.

"Za odmenu mi potom vždy kúpil zmrzlinu." Neskôr ju vraj znásilnil ešte rodinný priateľ a strýko. Hroznú skutočnosť však Winfrey pred okolím tajila dlhých päť rokov, potom sa rozhodla z domova odísť. Lenže zistila, že je tehotná.

"Narodil sa mi chlapec, ale krátko po pôrode zomrel," dodala moderátorka. "Vtedy som sa rozhodla, že zostanem doživotne bezdetná."  Winfrey sa dlhodobo angažuje v problematike detských práv a zneužívaní maloletých.

Desivá minulosť! Toto je vraj pravý dôvod, prečo Bartošová spáchala samovraždu
Tento rok to bude už šesť rokov, čo medzi nami nie je speváčka Iveta Bartošová (✝48). Po veľkých psychických problémoch a bojom s návykovými látkami sa v roku 2014 rozhodla ukončiť svoj život na koľajisku. Informuje ahaonline.cz... Čítať ďalej
11 | 04 | 2020 | Dominik Simon