Naomi Campbell sa predviedla na letisku v dekontaminačnom obleku
14 | 03 | 2020 I Dominik Simon

Naomi Campbell je už dlho zástancom toho, aby počas cestovania ľudia dodržiavali prísnejšie hygienické opatrenia. Informuje CNN.


Supermodelka minulý rok dokonca uverejnila videozáznam svojho intenzívneho predletového rituálu, ktorý zahŕňal utretie všetkého, čo bolo blízko jej sedadla v lietadle, pomocou antibakteriálnych utierok Dettol.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=224&v=b-U_jT9qWvs&feature=emb_logo

Supermodelka nedávno zverejnila niekoľko snímok o tom, ako nastupuje do lietadla na medzinárodnom letisku v Los Angeles, pričom má na sebe hazmatov oblek, okuliare, tvárovú masku a ružové latexové rukavice.

Na jednej fotografii pózuje vo vnútri medzinárodného terminálu Toma Bradleyho so svojím kufrom, zatiaľ čo dalšia ju ukazuje na palube lietadla s plášťom prehodeným cez ochranný odev.



Campbell označila obrázky slovami „Bezpečnosť prvoradá. ĎALŠÍ LEVEL“ a potom sa zaviazala, že na svojom YouTube čoskoro uverejní „celé video“.

Zatiaľ čo preventívne vybavenie supermodelky bolo pochválené mnohými jej fanúšikmi, iní ju obviňovali, že zhľahčuje smrteľné prepuknutie choroby, ktoré nakazilo vyše 100 000 ľudí a zabilo vyše 4 000 ľudí na celom svete.

https://www.hlavnydennik.sk/2020/03/13/pytliaci-zabili-vzacne-biele-zirafy-matku-a-mlada/