Muž bol zatknutý potom, čo sa pokúsil vyhodiť do povetria auto na parkovisku pri Pentagóne
26 | 02 | 2020 I Marek Molnár

Muž z Arkansasu viedol s políciou divokú naháňačku potom, čo sa pokúsil vyhodiť do vzduchu auto zaparkované neďaleko Pentagónu. Polícia ho zadržala pri národnom cintoríne v Arlingtone a teraz čelí obvineniam, ktoré by mu mohli odňať slobodu až na 20 rokov.


19-ročný Matthew Dmitri Richardson bol v pondelok ráno spozorovaný políciou pri Pentagóne, keď sa podľa súdnych dokumentov pokúšal použiť zapaľovač na zapálenie handry, ktorá vyčnievala z plynovej nádrže automobilu zaparkovaného na parkovisku.

Richardson vyhlásil, že sa chystá „vyhodiť toto vozidlo do povetria spolu so sebou“, a keď sa ho dôstojník pokúsil zadržať, tak utiekol. Mladík prešiel cez pár diaľnic a potom preskočil cez plot na národnom cintoríne v Arlingtone, kde ho polícia nakoniec dobehla.

Richardson bol obvinený zo „zlomyseľného pokusu o poškodenie a zničenie vozidlo požiarom,“ podľa ministerstva spravodlivosti môže čeliť odňatiu slobody na 5 až 20 rokov.

Keď bol Richardson zatknutý, mal pri sebe zapaľovač, rukavice a dokumenty súvisiace so zatknutím minulý týždeň, ktoré súviseli s útokom na policajného dôstojníka v okrese Arlington.

Batman má pokutu: odtiahnutý Batmobile v Moskve (VIDEO)
Batman nikdy nemal takéto problémy v Gothame, ale v Moskve sa superhrdina ocitol v problémoch so zákonom pretože jazdil bez poznávacích značiek a tak sa mohol len prizerať ako mu odťahujú jeho vozidlo. Píše RT. Čítať ďalej
25 | 02 | 2020 | Dominik Simon