Zsuzsu asi potopí Danka, ale mala by potopiť aj iných, ak teda platí padni komu padni! (Slavěna Vorobelová)
29 | 01 | 2020 I Slavěna Vorobelová

Autorka je aktívna politička


Ak opozícia baží po novej politickej kultúre, najprv by mala začať od seba.


Odstúpiť z pozície predsedu strany by mal Kiska až kým sa neukončí vyšetrovanie v jeho kauze KTAG (krátenie daní), Hlina, že nevedel desatoro a hrá sa na kresťana, Truban za drogové excesy, Beblavý, že bol súčasťou gorilej strany, Kollár dokonca Zsuzsovej finančne vypomohol, Sulík, že si dohadoval voľbu generálneho prokurátora s Kočnerom. Nicholsonová či Matovič, že sa s Kočnerom stretávali… a takto by sme mohli pokračovať.

Takže, najprv si pozametajme pred vlastným prahom a pozrime sa do zrkadla a potom robme veľkohubé vyhlásenia. Potom žiadajme slušnosť a korektnosť. Nikto z nás nie je ľalia a v prípade Danka to bolo len mužské dokazovanie si, že vie namotať nejakú ženu. Určite vie, že to robiť nemal ani by to nerobil, ak by vedel s kým si píše. Právo na súkromie ma každý. Nepáchal trestnú činnosť, aspoň nie v tomto prípade. Tak prestaňme súdiť a robiť hon na čarodejnice. Určite napáchal horšie veci ako tento vrcholne trápny rozhovor s volavkou.

Predstavte si, že na verejnosti by prepierali Vaše súkromie, Vaše fotky, Vaše smsky, Vaše rozhovory….hmm asi nepríjemné, asi by sa nikomu z nás nepáčilo, ak by sa naše súkromie prepieralo verejne pod drobnohľadom médií. Nech sa každý novinár v tejto chvíli zamyslí, kebyže len stratí mobil a niekto vytiahne von jeho obsah…a začne zveličovať a bezprecedentne útočiť.

Je pred voľbami, útoky sa stupňujú z každej strany aj od tých, ktorí volajú a hlásajú slušnosť. Tých, ktorí robia najpodlejšie veci. Ale hádam aj tu bude platiť, kto druhému jamu kope, sám do nej spadne…

To je len jeden z mnohých prípadov zásahov zahraničných tajných služieb a ich agentov do vnútropolitického boja v našej krajine. Mnoho aktívnych západných agentov sa nachádza medzi politikmi štandardnej opozície a aj novinármi podporujúcimi túto štvavú propagandistickú mašinériu.

Veď predsa nič národne tu nemôže ostať, cieľ je jasný a to zaviesť liberálnu ideológiu a rozložiť Slovensko.

NÁROD ZAČNI SA BRÁNIŤ ! (Peter Oremus)
Autor je aktívny politik Čítať ďalej
28 | 01 | 2020 | Peter Oremus