NÁROD ZAČNI SA BRÁNIŤ ! (Peter Oremus)
28 | 01 | 2020 I Peter Oremus

Autor je aktívny politik


Progresívna liberálna prezidentka pani Zuzana Čaputová urobila veľmi závažný krok a jej vyjadrenia sú absolútne za hranicou nestrannosti.


Vyjadrila sa, že keby nebola prezidentka, tak by sa teraz zúčastňovala na narušovaní pokojných priebehov predvolebných mítingov zjednotených pronárodných kresťanských síl pod záštitou Kotlebovcov. Toto nedemokratické a nebezpečné narúšanie mítingov je organizované vojnovým štváčom Andrejom Kiskom a „liberálnymi fašistami“ z koalície Progresívne Slovensko / Spolu, ktorí organizujú zvážanie dezorientovaných agresívnych osadníkov, ktorí sa zúčastňujú „antifašistických“ demonštrácií a vykrikujú tam na slušných pokojných ľudí rôzne rasistické pokriky a dokonca sa im vyhrážajú zabitím.

Pokriky typu: „zabime ich, zabime ich“, ktoré znejú z úst agresívnych dezorientovaných osadníkov sú aj zdokumentované na videozáznamoch.

Polícia SR nekoná, bývalý prezident Andrej Kiska sa v snahe prevziať moc uchyľuje k pokusom o vyvolanie občianskych nepokojov, ktoré môžu skĺznuť do katastrofálneho scenára na spôsob ukrajinskej krvavej revolúcie a skončiť občianskou vojnou. Andrej Kiska, Zuzana Čaputová a PS / SPOLU sú si toho vedomí a ich konanie je závažným ohrozením bezpečnosti občanov Slovenska a samotnej demokracie.

Toto je ukážka ich „liberálnej demokracie“,  v ktorej vyzývanie na zabíjanie slovenského národa je tolerované a podporované samotnou liberálnou, bohužiaľ, prezidentkou.  Občania, ktorí sa hlásia k slovenskej národnej identite sú ľudia, ktorí majú tiež základné ľudské práva a slobody a vyzývanie na ich zabíjanie, bránenie im v pokojnom zhromažďovaní a upieranie ich politických práv je dôvod na začatie trestného stíhania zo strany polície a prokuratúry.

Zbabraná provokácia proti Kotlebovcom v Levoči.
22 | 01 | 2020 | Peter Bachan